Vémola bude mať súpera zo zahraničia. Domáci borci naňho nestačia, naznačuje promotér Novotný

Ondřej Novotný.
Ondřej Novotný. (Zdroj: Oktagon MMA.)
Dávid Lukáč|28. mar 2021 o 18:45

„Karlos je jednoducho svetový borec,“ hovorí Novotný.

BRNO. Po včerajšom triumfe nad Milanom Ďatelinkom síce Karlos Vémola nezískal späť svoj titul, ktorý mu bol pred duelom odobraný pre nesplnenie váhového limitu, ukázal však, že v strednej váhe nemá na domácej scéne konkurenciu.

Toho si je vedomý aj promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný, ktorý už má s českým bojovníkom svoje plány.

„Keď bude Karlos pripravený a bude chcieť ísť o titul vo váhe do 84 kg, tak bude mať pripraveného ​​overeného zahraničného súpera, ktorý predtým bude musieť vyhrať aspoň jeden zápas, tiež s niekým zo zahraničia, pretože rozdiel medzi Vémolom a zvyškom štartového poľa je presne taký, aký sme dnes videli. Musíme to rešpektovať.

Karlos je jednoducho svetový borec, čo my vieme. Dali sme šancu niekoľkým domácim chalanom, aby si to vyskúšali. Oni si to vyskúšali. Prišli na to, že je to naozaj svetový borec.

Karlos hovorí, že porazí kohokoľvek, koho pred neho postavíme, a že chce ozajstné výzvy. Ja som s jedným borcom, ktorý predstavuje skutočnú výzvu, takmer dohodnutý. Verím, že sa to zrealizuje a potrebujeme ešte druhého, aby si to medzi sebou rozdali o pozíciu vyzývateľa Karlosa Vémolu v 84 kilogramoch,“ uviedol Ondřej Novotný na pozápasovej tlačovej konferencii.

V najbližšej dobe sa tak stretu Vémolu s domácim bojovníkom v strednej váhe nedočkáme. Iné je to však v poloťažkej divízii, kde sa hlási o slovo Viktor Pešta a Vémola sa netají tým, že sa chce dopracovať k odvete s Attilom Véghom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola bude mať súpera zo zahraničia. Domáci borci naňho nestačia, naznačuje promotér Novotný