Karlos Vémola o úvodnej chybe Ďatelinku: Pracovali sme na tom neustále na tréningu

(Zdroj: Oktagon MMA)
Daniel Stankovič|28. mar 2021 o 12:40

Karlos "Terminátor" Vémola zhodnotil súboj proti Milanovi Ďatelinkovi.

BRNO. Napriek všetkým predzápasovým problémom s váhou, ktoré ho napokon stáli titul strednej váhy Oktagonu, sa v súboji žiadne prekvapenie nekonalo. 

Karlos Vémola v prvom kole jasne porazil Milana Ďatelinku a ukázal, prečo je v súčasnosti podľa portálu FightMatrix na pomedzí prvej päťdesiatky svetového rebríčka stredných váh.

Na tlačovej konferencii zakrátko potom zhodnotil zápas a načrtol aj taktiku, s ktorou išiel so svojím tímom do duelu.

Už pred zápasom som hovoril, že ma nebude mať čím prekvapiť. Nie je to jeho chyba, ale chyba jeho manažmentu, že zápas vzali.

Pracovali sme na tom neustále na tréningu. Vždy na mňa niekto poslal lowkick alebo highkick, na čo som reagoval tak, že si ho potom stiahol pod seba,“ dodal Vémola na margo úvodnej chyby súpera.

Ďalšie kroky českého Terminátora?

K otázke ohľadom Terminátorovej budúcnosti v strednej váhe sa vyjadril promotér organizácie Ondřej Novotný. 

Myslím si, že všetci vidíme a musím rešpektovať silu Karlosa. Skončili tak na dlhú dobu zápasy s domácimi zápasníkmi. Urobíme to tak, že keď bude pripravený zápasiť o titul v strednej váhe, tak bude mať proti sebe zahraničného bojovníka, ktorý bude musieť vyhrať v organizácii tiež jeden zápas proti niekomu z cudziny.

Rozdiel medzi ním a zbytkom strednej váhy je presne taký, aký sme dnes videli. Dali sme šancu domácim bojovníkom, oni si to vyskúšali a prišli na to, že je svetový zápasník.

Po druhom víťazstve v rade nad československými zápasníkmi (Mikulášek a Ďatelinka, pozn. red.) tak kroky organizácie Oktagon MMA smerujú k ďalšiemu titulovému súboju v strednej váhe.

V tom by sa proti Karlosovi Vémolovi mal postaviť renomovaný súper zo zahraničia.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Karlos Vémola o úvodnej chybe Ďatelinku: Pracovali sme na tom neustále na tréningu