22.05.2021 | Skupina A
22.05.2021 | Sk. A
1 - 7
(1:4, 0:1, 0:2)

Veľká Británia - Rusko: ONLINE z MS v hokeji 2021

Veľká Británia vs. Rusko: ONLINE prenos z MS v hokeji 2021 dnes.
Veľká Británia vs. Rusko: ONLINE prenos z MS v hokeji 2021 dnes. (Zdroj: Sportnet)
Sportnet|22. máj 2021 o 08:00 (aktualizované 22. máj 2021 o 15:06)

Sledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu na MS v hokeji 2021: Veľká Británia - Rusko.

RIGA. Veľká Británia nestačila na Rusko a vo svojom úvodnom zápase na MS v hokeji 2021, ktoré hostí lotyšská Riga, mu podľahla jednoznačne 1:7.

ONLINE PRENOS: Veľká Británia - Rusko (LIVE z MS v hokeji 2021 dnes)

Majstrovstvá sveta Skupina A 2020/2021
22.05.2021 o 15:15
Veľká Británia
1:7
(1:4, 0:1, 0:2)
60' minúta
Ukončený
Rusko
Prehľad
Góly a asistencie: 19. Kirk (Dowd, Connolly) – 6. Burdasov (Grigorenko, Ožiganov), 8. Grigorenko (Voronkov), 10. Burdasov (Kuzmenko, Gavrikov), 11. Tolčinskij (Barabanov), 31. P. Karnauchov (Zadorov), 50. Kuzmenko (Burdasov, Ožiganov), 54. Slepyšev (P. Karnauchov).
Prenos
Rusko zvládlo zápas proti Veľkej Británii bez veľkých problémov a z chuti si zastrieľalo. Outsider dnes nemal šancu, aj keď okrem gólu Kirka sa dostal do pár nádejných pozícii, ktoré však vždy zahodil. Rusko dnes nemuselo predviesť najlepší výkon a aj tak strelilo až sedem gólov. Už zajtra doobeda čaká Veľkú Britániu zápas proti našim hokejistom, ktorí sa následne v pondelok predstavia aj proti Rusku. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám príjemný zvyšok soboty!
Koniec zápasu.
59:15
Už sa nám hra posledná minúta a zdá sa, že viac ako osem gólov v dnešnom zápase neuvidíme.
58:30
Dokonca nezostáva veľa času a ešte sa Briti snažia niečo vymyslieť, lenže nedarí sa im dostať pred Bočarova.
57:10
importantTentokrát sa utrhol Slepyšev a mohol asistovať na gól Gavrikovovi, lenže ten vo veľkej rýchlosti puk nespracoval a sám skončil na zemi.
56:20
Zo zovretia sa dostali a na chvíľu sa hra odvíja pred Bočarovom, ktorý môže ľutovať jedného inkasovaného gólu, inak si mohol dôjsť pre čisté konto.
55:30
Britskí hokejisti už tak trochu rezignovali a sú zavretí v obrannom pásme, pretože už majú ťažké nohy a sú evidentne pomalší ako súper.
54:40
Čas postupne plynie a približujeme sa koncu zápasu, ktorý napokon jasne ovládli Rusi a ešte môžu pridať aj ôsmy gól.
53:04
53:04
goalRusko dalo gól!
Potom však prichádza siedmy gól z hokejky ANTONA SLEPYŠEVA, ktorého gól z uhla muselo potvrdiť video. Dobre ho našiel Karnauchov, a potom už dokázal poslať puk do hornej časti bránky, od ktorej sa odrazil do hry. Po preskúmaní videa však bolo jasné, že sa jednalo o regulárny zásah. Asistencia: Karnauchov
52:50
Od gólu Ruska sa nám neprerušuje, ale zatiaľ Briti dokážu odolávať ďalším ruským útočným výpadom.
49:59
49:59
goalRusko dalo gól!
A tú aj rýchlo využívajú, pretože zostali usadení v útočnom pásme a Burdasov puk prenechal ANDREIOVI KUZMENKOVI, ktorý spravil peknú kľučku a potom ešte presnejšie vystrelil do horného rohu Whistlovej brány, ktorý inkasuje šiesty gól. Znova sme po dlhej dobe videli veľkú individuálnu kvalitu v podaní Rusov. Asistencia: Burdasov, Ožiganov
49:40
O chvíľu sa nám skončí hra v rovnovážnom počte a následne začne skrátená presilovka Rusov.
48:33
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (Brett Perlini – 2 min., sekanie).
47:49
Vylúčenie v tíme Rusko (Sergej Tolčinskij – 2 min.).
47:27
47:27
importantBritom sa podarilo získať puk po dobrom napádaní a hra sa preniesla na dobre postaveného Lachowicza, ktorého možno aj gólová strela bola zblokovaná ruským obrancom.
46:40
Ani Slepyšev nepomôže ruskej ofenzíve, pretože nezvládol podržať puk v útočnom pásme a odovzdal ho zadarmo súperovi.
45:58
Kirk sa natlačil pred Bočarova, ale ten mal celú situáciu pod kontrolou a jeho bekhendovú strelu vyrazil.
44:50
Pokračujeme v starých koľajách z väčšej časti druhej tretiny, pretože sa ani jedno z mužstiev nedokáže dostať k súvislej hre v útočnom pásme.
44:15
Tusi teraz potočili Britániu v obrannom pásme, ale všetko skončilo zblokovanou prihrávkou Zadorova na Kuzmenka krížom cez pásmo.
43:10
Veľkej Británii sa hra v početnej prevahe nevydarila, takže Bočarov nemal zložitú prácu a stále platí, že inkasoval iba raz.
42:08
Karnaukhov už raz v prvej tretine v oslabení ušiel a teraz túto situáciu zopakoval, rovnako tak skončil aj jeho pokus na pripravenom Whistlovi.
41:10
Šanca pre Birtániu bude pri presilovej hre, v ktorej dnes strelili zatiaľ jediný gól zápasu, takže sa pokúsia niečo podobné zopakovať.
40:40
Vylúčenie v tíme Rusko (Dmitrij Voronkov – 2 min., podrazenie).
40:01
Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina už nebola vôbec taká zábavná, lebo sme v nej videli iba jeden gól, keď ruské vedenie navýšil Karnauchov. S Britániou hrala dvakrát konštrukcia brány, aj preto sme nevideli viac gólov. Tempo hry však postupne upadalo do podpriemeru, pretože Rusko sa už nikam nehrnie a chce pošetriť sily na ďalšie dôležité zápasy v skupine. Tretia tretina začína približne o 16:52,
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:50
Ani posledný útok Rusov nebude úspešný, pretože britskí hokejisti vytlačili puk až do rohu, v ktorom sa im ho podarilo získať.
39:02
Obrancovia Británie nepustili Rusov cez modrú čiaru, ale následne sa im nepodarilo presne rozohrať a píska sa zakázané uvoľnenie.
38:10
Necelé dve minúty do konca druhej tretiny a ruský útok začína až pri Bočarovovi.
37:20
O puk sa bojuje v rohoch pri mantineli v britskom obrannom pásme, ale Rusom sa nedarí dostať sa k nemu.
36:36
Až v tejto chvíli hlavný rozhodca zapískal kvôli zlému prechodu Ruska cez modrú čiaru, takže sa vystavili postaveniu mimo hry.
35:50
35:50
Hra sa nám rozprúdila, pretože sa dlhšie neprerušuje, ale ani jedno z mužstiev sa teraz nevie usadiť v útočnom pásme.
34:40
Iba jeden gól v druhej časti zápasu, čo svedčí o tom, že obidve mužstvá poľavili vo svojej ofenzívnej snahe.
34:03
importantSpoza bránky sa dostal puk na Ožiganova, ktorý si nakorčuľoval do voľného priestoru a nechal vyniknúť Whistla, ktorý ho vychytal reflexom s ľapačkou.
33:17
Buly sa podarilo vyhrať Rusom, ale následne nahodený puk už Provorov len dočahoval a nestihol ho usmerniť tak, aby hra nebola prerušená.
32:30
Británia sa aspoň na chvíľu ocitla v útočnom pásme, ale Rusko rýchlo vytlačilo puk preňho z nebezpečných priestorov.
31:50
Na Whistla letelo už 29 striel, o poslednú sa postaral Ožiganov od modrej čiary, ale znamenala len vylepšenie úspešnosti pre britského brankára.
31:10
Britská obrana však napriek inkasovanému gólu pôsobí lepším dojmom ako v úvodnej tretine, ale možno je to poľavením v hre zo strany Rusov.
30:08
30:08
goalRusko dalo gól!
Piaty ruský gól prichádza po nie celkom vypracovanej akcii, pretože Zadorov len nahodil puk a ten si na modrej čiare spracoval PAVEL KARNAUCHOV, potiahol si ho cez protihráča a bekhendovým blafákom prekonal Whistla aj za pomoci pravej žŕdky. Opäť sa ukázala individuálna kvalita ruského tímu v osobných súbojoch, ktorá je výrazne vyššia. Asistencia: Zadorov
29:14
importantDavies len čo prišiel z trestnej ľavice mohol nájsť voľného Kirka, ktorý by zakončoval do poloprázdnej brány, ale puk sa k nemu nedostal kvôli ruskej defenzíve.
28:35
Ruský tréning presiloviek naďalej pokračuje, ale stále je to bez gólu, takže nič si čím by mohla byť "zborná" spokojná.
28:02
importantPravdepodobne druhýkrát pomohla Whistlovy tyčka, pretože Grigorenkovej dobrej strele chýbali len centimetre, aby zapadla do brány.
27:20
Nedisciplinovanosť Británie pokračuje a tým si jednoznačne sťažujú priebeh druhej tretiny, pretože krátko po tom, čo sa ubránili jednej presilovke, tak je tu ďalšia pre Rusko.
27:01
27:01
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (Benjamin Davies – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
25:30
importantTentokrát sme videli prvýkrát v hre žrď v zápase, ktorá pomohla Whistlovi a Tolčinski si kvôli nej nepripísal druhý presný zásah.
25:08
Už štvrtá presilová hra pre Rusov v zápase, teraz mal priestor na vyslanie štipľavej strely z medzikružia Grigorenko, lenže netrafil bránu.
24:28
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (Lewis Hook – 2 min., držanie hokejky).
23:53
Až teraz sme svedkami strely na bránu po Grigorenkovom prieniku, ktorý vystrelil ľahkú strelu z pravej strany, aby mal Whistle aspoň nejakú prácu.
23:10
Aj keď sa puk chvíľu ocitol v obrannom pásme Británie, tak neustále pretrváva bitka o získanie územia skôr v strednom pásme.
22:00
Rusko však nezačalo so žiadny obrovským náporom, pretože si je vedomé väčšej individuálnej kvality, ktorá mu stačí na kontrolovanie výsledku.
20:50
Britská obrana potrebuje byť v druhej tretine o dosť lepšia, inak môže mať veľký problém a Rusi budú môcť ľahko zveľadiť svoj náskok.
20:18
Na začiatku druhej tretiny prenikol do útočného pásma Kamenev a Whistle si pripísal úspešný zákrok ľapačkou.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina splnila predpoklady a bola početná na góly, ktorých sme videli až päť. Rusko sa zo začiatku nevedelo príliš chytiť, ale prvý gól Burdasova odštartoval ich štvorgólový koncert. Ďalšie presné zásahy pridali Grigorenko, Tolčinski a druhýkrát sa presadil aj Burdasov. Británia však dokázala kontrovať ešte v prvej tretine aspoň strelením čestného gólu, o ktorý sa postaral Kirk. Uvidíme, či tento gól pomôže Veľkej Británii ešte viac vyrovnať hru vo zvyšnej časti zápasu. Druhá tretina začína približne o 16:03.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
18:46
18:46
goalVeľká Británia dala gól!
Sme svedkami prvého gólu Británie na tomto šampionáte, ktorý prišiel doslova z ničoho. Connolly zabojoval pri mantineli a prehodil na Dowda, ktorý ešte posunul do lepšej pozície na ľavej strane LIAMOVI KIRKOVI a ten už úspešne prestrelil Bočarova! Bočarov si už tak i istotou čisté konto neudrží a možno tento gól zvýši sebavedomie britským hokejistom. Asistencie: Dowd, Connolly
17:56
Najprv dosť nebezpečný závar pred Bočarovom, z ktorého Rusi ľahko vykorčuľovali a do brejku sa pustil Karnaukhov, ktorý však triafa Whistla iba do hrude.
17:20
Vylúčenie v tíme Rusko (Arťom Zub – 2 min., podrazenie).
17:10
Už sa nám hra po dlhej dobe dostala pre Bočarova, ale tam ruská defenzíva dokáže vytláčať puk do priestoru, z ktorého sa nedá ohroziť brána.
15:50
Tusko si už môže dovoliť hrať viac na krásu a teraz nahadzoval Tolčinski po peknej rozohrávke, ale Whistle sa nenechal prekvapiť a piaty gól ešte neinkasuje.
14:50
Ďalšie zbytočné vylúčenie v podaní britských hokejistov, ktorí tak darovali možnosť Rusom zvýšiť svoje už aj tak komfortné vedenie.
14:28
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (Liam Kirk – 2 min., hákovanie).
13:57
Tentokrát skúšal pridať piaty gól Tolčinskij, ale nemieril na bránu z dobrej pozície pred Whistlom.
13:20
13:20
Aj keď sa Británia na chvíľu oslobodila, tak veľmi rýchly prechod cez stredné pásmo v podaní Rusov, ktorý sú už opäť nasťahovaní pred Whistlom.
12:30
Znova sa snažia ruskí hokejisti niečo vymyslieť v útočnom pásme, ale zatiaľ sa neodhodlali k strele, takže britskí hokejisti si môžu vydýchnuť.
11:59
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (Lewis Hook – 2 min., držanie hokejky).
10:51
goalRusko dalo gól!
No a v krátkom slede prichádza aj štvrtý gól do siete Británie, pretože Barabanov poslal nádhernou prihrávkou za obranu do úniku Sergeya Tolčinského, ktorý išiel zoči voči Whistlovi a puk si prehodil na forehandovú stranu, ktorou prekonal britského brankára a ten je už zrelý na striedanie. Asistencia: Barabanov
09:21
09:21
09:21
goalRusko dalo gól!
Tentokrát pomohla ku gólu ANTOVI BURDASOVI výborná individuálna práca od Kuzmenka, ktorý sa uvoľnil cez viacerých protihráčov, a potom ešte zbadal lepšie postaveného spoluhráča, ktorý už mohol zakončovať do poloprázdnej brány. Whistle sa nestihol presunúť a inkasuje už tretíkrát v úvodných desiatich minútach. Asistencie: Kuzmenko, Gavrikov
08:50
Rusko bez problémov prežilo oslabenie, takže už sa môže presunúť do útočného pásma, kde sa bude snažiť navýšiť svoje vedenie.
07:19
07:19
goalRusko dalo gól!
Veľkej chyby sa dopustil pri rozohrávke obranca Connolly, ktorého obral dobrým napádaním Voronkov a len priťukol puk na voľného MIKHAILA GRIGORENKA, ktorý presnou strelou pridáva tiež svoj druhý gól na turnaji a zvyšuje náskok "zbornej" v oslabení. Asistencia: Voronkov
07:00
Británia má šancu na odpoveď v presilovej hre, ale zatiaľ ich Rusko nepúšťa takmer ani cez červenú čiaru.
06:23
Vylúčenie v tíme Rusko (Emil Galimov – 2 min., hákovanie).
05:53
05:53
goalRusko dalo gól!
Pekná kombinácia ruských hokejistov končí prvým gólom, o ktorý sa postaral ANTON BURDASOV! Všetko rozohral od modrej čiary Ožiganov, ktorý prihral Grigorenkovi na ľavú stranu a ten našiel presným pasom na pravej strane voľného práve strelca gólu, ktorý si už pripisuje druhý gól na šampionáte. Asistencie: Grigorenko, Ožiganov
05:13
Prenesenie hry na Burdasova, ktorý strieľal z prvej, ale znova sa do jeho zakončenia vrhol odvážne britský obranca, od ktorého puk letel na ochrannú sieť.
04:56
Ruská formácia sa chcela rozmiestniť v pásme, ale všetko skončilo len zblokovanou strelou, takže žiadny zákrok pre brankára Whistla.
04:09
Vylúčenie v tíme Veľká Británia (David Phillips – 2 min., držanie).
03:20
Rusi sa konečne dostal zo svojho pásma, pretože teraz ich dosť dlho britskí hokejisti nepustili do žiadnej akcie.
02:30
Zaujímavá strela znova od modrej čiary pre Britániu, ale tentokrát puk nedokázal tečovať Davies, takže Bočarov nemusel zasahovať.
01:20
Sympatický úvod zo strany Británie, ale už sa musia brániť vo svojom obrannom pásme, pretože Rusko chce streliť čo najskôr prvý gól.
00:36
Prvá strela britských hokejistov, o ktorú sa postaral od modrej čiary O´connor a Bočarov puk videl, takže ho bez problémov chytil.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Veľká Británia: Whistle (Bowns) – D. Phillips, O'Connor, Richardson, Tetlow, Ehrhardt, Clements, Garside – Perlini, Kirk, Connolly – Hammond, Dowd, Lake – Lachowicz, Hook, Betteridge – Myers, Ferrara, J. Phillips – Davies.

Rusko: Bočarov (Samonov) – Zub, Zadorov, Gavrikov, Provorov, Ožiganov, Rafikov, Dronov – Tolčinskij, Šalunov, Barabanov – P. Karnauchov, Grigorenko, Slepyšev – Ivan Morozov, Burdasov, Kuzmenko – Švec-Rogovoj, E. Galimov, Kameněv – Voronkov..
Druhý zápas skupiny A dnešného programu na 84. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji nám ponúkne zápas Dávida s Goliášom, pretože sa proti sebe postaví Veľká Británia a Rusko. Pre britský výber pôjde o prvý zápas na turnaji, preto majú výhodu proti ruskému tímu, ktorý má v nohách náročný zápas s Českom a ten zlomil vo svoj prospech iba 19 sekúnd pred koncom zásluhou Grigorenka. Dnes sa očakáva povinná jazda ruských hokejistov, ktorí majú ideálneho súpera na vylepšenie skóre. Hocijaký odpor Veľkej Británie je dosť nereálny, ale aj hokej je len šport a zápas sa začína od 0:0.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:15.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2021»Veľká Británia - Rusko: ONLINE z MS v hokeji 2021