V Tatrane Prešov novicom zatiaľ len Čech Krohmer

SITA|20. jún 2007 o 08:42

PREŠOV 20. júna (SITA) - Intenzívna letná príprava na nadchádzajúcu sezónu druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže (I . ligy) 2007/08 je v plnom prúde už aj v tíme 1. FC Tatran Prešov. Východniarom ...

PREŠOV 20. júna (SITA) - Intenzívna letná príprava na nadchádzajúcu sezónu druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže (I . ligy) 2007/08 je v plnom prúde už aj v tíme 1. FC Tatran Prešov. Východniarom sa v minulom ročníku nepodarilo prebojovať sa do jarnej prelínacej súťaže o účasť v Corgoň lige 2007/08 a opäť sa tak musia uspokojiť "len" s účasť v I. lige. Zverenci trénera Romana Pivarníka už majú za sebou aj štvordňové kondičné sústredenie vo Vysokých Tatrách, po ktorom majú "zeleno-bieli" v nohách viac ako 80 kilometrov. "Futbalová jeseň bude pomerne dlhá, zatiaľ čo letná príprava nezvyčajne krátka. Začíname 14. júla, končíme začiatkom decembra. Priestor na naháňanie kondície teda nie je príliš široký. Preto sme hneď začali fyzickým blokom vo Vysokých Tatrách. V prvom rade sme sa venovali rozvoju všeobecnej vytrvalosti, chceli sme nabehať čo najviac kilometrov. V tomto týždni už chceme kombinovať silu s rýchlostnou vytrvalosťou a na rad prídu už aj herné činnosti, práca s loptami," povedal pre východoslovenský denník Korzár kouč Tatrana Prešov.

Jedinou novou tvárou na tatranskom sústredení bol Jiří Krohmer českých Jakubčovíc. Ešte donedávna bola veľmi aktuálna výmena Miroslava Viazanka za Pavla Piatku z MFK Košice, kluby sa však napokon nedohodli. "Mali sme vytypovaných štyroch hráčov. Snahy o angažovanie začínali od priorít, od prvého hráča. Zatiaľ to nevyšlo, v klube teda pracujeme na príchodoch iných. Vieme presne, čo chceme, ostáva to ale dotiahnuť do úspešného konca. Na Slovensku je problém nájsť ´hotových´ futbalistov, ktorí by sa hodili do našej hernej koncepcie, tak to skúšame aj za jeho hranicami. Samozrejme, stále dostávajú šancu talentovaní kluboví odchovanci," vysvetlil Roman Pivarník.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Tatrane Prešov novicom zatiaľ len Čech Krohmer