V odvete víťazstvo Dubnice nad domácou reprezentáciou Maldív

SITA|25. máj 2008 o 15:01

MALE 25. mája (SITA) - Futbalisti slovenského corgoňligového klubu ZTS Dubnica zvíťazili v sobotňajšom odvetnom prípravnom stretnutí na Maldivách nad domácou reprezentáciou 1:0 (0:0). Jediný gól zápasu ...

MALE 25. mája (SITA) - Futbalisti slovenského corgoňligového klubu ZTS Dubnica zvíťazili v sobotňajšom odvetnom prípravnom stretnutí na Maldivách nad domácou reprezentáciou 1:0 (0:0). Jediný gól zápasu na štadióne v Male strelil v druhom polčase útočník Marek Kuzma. Považania sa tak tímu z krajiny zo súostrovia v Indickom oceáne revanšovali za utorkovú prehru v prvom meraní síl (0:2). Pre národný výber Maldív, ktorý vedie slovenský kouč a bývalý lodivod Dubničanov Jozef Jankech, boli dva duely so slovenským klubovým mužstvom generálkou na Stredoázijský pohár.

"Odvetný zápas mal veľmi dobrú úroveň. Šance si vytvorili obidva tímy, naše mužstvo podržal Dušan Kolmokov, ktorý dostal v bránke príležitosť. Jediný gól padol po rohu, keď Dalibor Pleva vrátil odrazenú loptu hlavou do päťky a Marek Kuzma ju na dva razy zblízka dokopol do siete. V hľadisku sledovalo sobotňajší súboj približne 5000 divákov. Určite to bola pre oboch zaujímavá konfrontácia, rukopis trénera Jozefa Jankecha sa výrazne prejavuje," informoval agentúru SITA priamo z Maldív riaditeľ a manažér ZTS Dubnica Peter Gergely. Podľa jeho slov je návrat výpravy Považanov po trase Male - Dubaj - Viedeň naplánovaný na pondelok 26. mája v popoludňajších hodinách.


Výsledok - sobota:

Maldivy - ZTS Dubnica 0:1 (0:0) - v odvetnom prípravnom stretnutí v Male

Gól: M. Kuzma, 5000 divákov



ru;po;fr

Nachádzate sa tu:
Domov