V Nemecku zatkli lekára v súvislosti s raziou na MS v Seefelde

Novinári stoja pred domom počas dopingovej razie v nemeckom meste Erfurt 27. februára 2019. Počas policajnej razie v dejisku majstrovstiev sveta v klasickom lyžovaní v rakúskom Seefelde aj neďalekom Nemecku zatkli deväť osôb podozrivých z dopingu vrátane niekoľkých bežcov na lyžiach.
Novinári stoja pred domom počas dopingovej razie v nemeckom meste Erfurt 27. februára 2019. Počas policajnej razie v dejisku majstrovstiev sveta v klasickom lyžovaní v rakúskom Seefelde aj neďalekom Nemecku zatkli deväť osôb podozrivých z dopingu vrátane niekoľkých bežcov na lyžiach. (Autor: Matthias Schrader TASR/AP)
TASR|28. feb 2019 o 17:01

Zatykač vydal Erfurtský súd.

ERFURT. Erfurtský súd vydal zatykač na nemeckého lekára v súvislosti so stredajšou raziou na majstrovstvách sveta v severských lyžiarskych disciplínach v rakúskom Seefelde.

Športového lekára identifikovali ako Marca S., medzičasom už skončil v rukách polície a čaká ho transport do väznice v Mníchove.

Podľa ORF ho podozrievali z dopingových aktivít aj v minulosti, keď pracoval v cyklistike. Všetky obvinenia poprel.

Počas stredajšej operácie rakúskej a nemeckej polície zameranej proti dopingu zatkli deväť ľudí, celkovo podnikli šestnásť razií, medzi zadržanými je päť športovcov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Beh na lyžiach»V Nemecku zatkli lekára v súvislosti s raziou na MS v Seefelde