V kádri SR "21" na duel v Turecku V. Gajdoš za L. Opielu

SITA|28. jan 2008 o 13:05

BRATISLAVA 28. januára (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel v pôvodnej 18-člennej nominácii na blížiaci sa medzištátny priateľský zápas proti rovesníkom z ...

BRATISLAVA 28. januára (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel v pôvodnej 18-člennej nominácii na blížiaci sa medzištátny priateľský zápas proti rovesníkom z Turecka, ktorý sa uskutoční v rámci sústredenia v krajine polmesiaca v stredu 6. februára o 14.00 h miestneho času (13.00 h SEČ), urobiť zatiaľ jednu vynútenú zmenu. Zraneného legionára českého klubu FK Mladá Boleslav Lukáša Opielu nahradí v kádri stredopoliar Artmedie Petržalka Vratislav Gajdoš. "Opiela má svalové zranenie, ktoré si vyžiada desať až štrnásťdňovú pauzu," cituje internetová stránka SFZ slová kormidelníka SR "21" Jozefa Barmoša.

Zraz nominovaných hráčov je v piatok 1. februára 2008 o 12.00 h v bratislavskom Dome športu. "Následne sa presunieme do Senca, kde chlapci absolvujú podvečer tréning. Po prenocovaní pri Slnečných jazerách odletí v sobotu 2. 2. výprava z rakúskeho Linzu do Turecka," informoval agentúru SITA technický vedúci SR "21" Peter Palenčík. Po spomenutej zmene zostal v kádri slovenskej dvadsaťjednotky na prípravný duel v Antalyi jediný legionár - útočník Zoltán Harsányi z anglického Boltonu Wanderers.


Aktualizovaná 18-členná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na sústredenie a medzištátny priateľský zápas proti rovesníkom z Turecka (hrá sa v Antalyi v stredu 6. februára o 13.00 h SEČ):

Brankári: Ľuboš Kamenár (Artmedia Petržalka), Tomáš Košický (Inter Bratislava).

Obrancovia: Peter Pekarík (MŠK Žilina), Ján Maslo (MFK Ružomberok), Lukáš Džogan (MFK Košice), Martin Tóth (FC Nitra), Ivan Janek (Slovan Bratislava), Erik Čikoš (Inter Bratislava).

Stredopoliari: Juraj Kucka, Peter Maslo (obaja MFK Ružomberok), Matej Ižvolt (Slovan Bratislava), Patrik Mráz, Vratislav Gajdoš (obaja Artmedia Petržalka), Boris Godál (AS Trenčín).

Útočníci: Pavol Pilár (MFK Ružomberok), Pavol Jurčo (MFK Košice), Juraj Piroška (Artmedia Petržalka), Zoltán Harsányi (Bolton Wanderers/Angl.).


Náhradníci:

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Hráči v poli: Martin Nosek, Tomáš Zápotoka, Marek Kuzma (všetci ZTS Dubnica), Ondrej Čurgali (FC Nitra), Tomáš Majtán, Radoslav Augustín, Roman Tarek (všetci Inter Bratislava), Ján Nemček (Slovan Bratislava), Milan Lukáč (FC Senec), Ivan Lišivka, Stanislav Smrek, Jozef Brudňák, Dávid Škutka (všetci MFK Košice)


Realizačný tím:

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

fyzioterapeut: Pavel Purdek

fyzioterapeut - masér: Peter Hečko


Nachádzate sa tu:
Domov