V kádri SR "21" jedna zmena, V. Gajdoš namiesto Grendela

SITA|5. sep 2007 o 12:53

BRATISLAVA 5. septembra (SITA) - Hlavný kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš (jeho asistentmi sú Viliam Hyravý, Jozef Vukušič a Roland Praj) musel vo svojej 18-člennej ...

BRATISLAVA 5. septembra (SITA) - Hlavný kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš (jeho asistentmi sú Viliam Hyravý, Jozef Vukušič a Roland Praj) musel vo svojej 18-člennej nominácii na blížiace sa dva zápasy kvalifikácie ME 2009 tejto vekovej kategórie proti Islandu (hrá sa v piatok 7. 9. o 19.00 h v Senci) a Rakúsku (utorok 11. 9. o 18.00 h rovnako v Senci) urobiť jednu vynútenú zmenu. Zraneného Erika Grendela zo ZTS Dubnica nahradil ofenzívny stredopoliar petržalskej Artmedie Vratislav Gajdoš. "U Erika ide pravdepodobne o dlhodobejšie zranenie lýtkového svalu, ktoré si žiaľ obnovil. Vraťo sa k nám pripojil už v stredu ráno, takže tréner má znovu k dispozícii 18 hráčov," informoval agentúru SITA technický vedúci SR "21" Peter Palenčík.

Slovenskí mladíci majú už za sebou dopoludňajší stredajší tréning, na ktorom okrem iného nacvičovali štandardné situácie. "Večer nás ešte čaká ďalšia tréningová jednotka v čase piatkového zápasu o 19.00 h, či to však bude na hlavnej hracej ploche Národného tréningového centra SFZ v Senci alebo nie, to sa ešte uvidí. Závisí to najmä od počasia, ktoré dnes naozaj nie je priaznivé," povedal Peter Palenčík a na margo Islandu, piatkového súpera "Barmošovcov", dodal: "Výprava hostí by mala v stredu popoludní o 15.45 h pristáť na letisku vo Schwechate. Následne sa Islanďania presunú do Hotela Senec v Senci a na 18.30 h si naplánovali prvý tréning na slovenskej pôde. Obávam sa však, že to časovo nestihnú, takže budú musieť pristúpiť k náhradnému plánu."


Aktualizovaná 18-členná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na blížiace sa dva zápasy kvalifikácie ME 2009 proti Islandu (v piatok 7. septembra o 19.00 h v Senci) a Rakúsku (v utorok 11. septembra o 18.00 h tiež v NTC SFZ v Senci):

Brankári: Ľuboš Kamenár (Artmedia Petržalka), Tomáš Košický (Inter Bratislava).

Obrancovia: Michal Jonáš (Slovan Liberec/ČR), Peter Pekarík (MŠK Žilina), Ján Maslo (MFK Ružomberok), Lukáš Džogan (MFK Košice), Martin Tóth (FC Nitra).

Stredopoliari: Ivan Lišivka (MFK Košice), Juraj Kucka (MFK Ružomberok), Matej Ižvolt (Slovan Bratislava), Filip Hlohovský (AS Trenčín), Patrik Mráz (Artmedia Petržalka), Vratislav Gajdoš (Artmedia Petržalka), Lukáš Opiela (FC Tescoma Zlín/ČR).

Útočníci: Pavol Pilár (MFK Ružomberok), Tomáš Majtán (Inter Bratislava), Erik Jendrišek (1. FC Kaiserslautern/Nem.), Pavol Jurčo (MFK Košice).


Náhradníci:

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Hráči v poli: Martin Nosek (ZTS Dubnica), Roman Gergel (AS Trenčín), Ondrej Čurgali, Miloš Šimončič (obaja FC Nitra), Ivan Janek (Slovan Bratislava), Ľuboš Hanzel (Spartak Trnava), Erik Čikoš (Inter Bratislava), Peter Maslo (MFK Ružomberok), Zoltán Harsányi (Bolton Wanderers/Angl.), Ján Nemček (FC Senec), Lukáš Janič (MFK Košice).


Realizačný tím:

hlavný vedúci: Štefan Sapár

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

fyzioterapeut: Pavel Purdek

fyzioterapeut - masér: Rastislav Záhorský

masér - kustód: Viliam Kalman


Nachádzate sa tu:
Domov