Už nesmieme strácať body, tvrdia svorne Mráz aj Bukata

Bukata vie, že majstrovský titul Piastu unikne, pkiaľ príde ďalšie bodové straty.
Bukata vie, že majstrovský titul Piastu unikne, pkiaľ príde ďalšie bodové straty. (Autor: facebook, Piast Gliwice)
SITA|19. apr 2016 o 14:43

Piast Gliwice si výrazne skomplikoval situáciu v boji o majstrovský titul.

GLIWICE. Aktuálne druhé mužstvo najvyššej poľskej futbalovej súťaže Piast Gliwice odohrá v priebehu tohto týždňa dva dôležité duely proti Lechu Poznaň a Lechii Gdansk, ktoré dajú odpoveď na otázku, či bude tím trénera Radoslava Látala bojovať až do konca s Legiou Varšava o majstrovský titul.

Piast si výrazne skomplikoval situáciu v ostatnom dueli s Cracoviou Krakov (1:1), v ktorom inkasoval vyrovnávajúci presný zásah v poslednej minúte.

Ak by dotiahol zápas do víťazného konca, strácal by na Legiu jediný bod. Takto je rozdiel medzi súpermi trojbodový.

Varšavská Legia je zatiaľ na čele poľskej Ekstraklasy.
Varšavská Legia je zatiaľ na čele poľskej Ekstraklasy. (Autor: holubnastrese.cz)

"V Poznani budeme bojovať tak, ako s Cracoviou. Na trávniku necháme všetko, dúfam, že to bude stačiť na dobrý výsledok. To, čo sa nám prihodilo na konci stretnutia s Cracoviou, sa nám už nesmie stať," vyhlásil pre Przeglad Sportowy český reprezentant vo farbách gliwického tímu Kamil Vacek.

"Nemôžeme zalamovať rukami. Pred nami je ďalší dôležitý zápas. Dobre, že s Lechom hráme už v utorok. Máme v sebe správnu športovú zlosť a do Poznane ideme po tri body," nadviazal mladý slovenský stredopoliar Martin Bukata.

"Ešte to nie je veľká strata na Legiu. Už však nesmie ďalej narastať, ak chceme hrať o titul. A to určite chceme," povedal ďalší Slovák v tíme Patrik Mráz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Už nesmieme strácať body, tvrdia svorne Mráz aj Bukata