Tysonovi Furymu bola malá obuv, pripadla známemu MMA fighterovi!

Dávid Lukáč|15. jan 2019 o 01:00

Boxerský debut v obuvi určenej Tysonovi Furymu bude určite stáť za to.

Pred jedným z najsledovanejších boxerských duelov roka 2018 - Fury vs. Wilder mal Tyson Fury od svojho tímu nachystané všetko, čo k zápasu potrebuje. Obrovitému Britovi však nesadli boxerské topánky a tak mu zohnali nové a väčšie.

Čo sa ale stalo so starými botami? Ak by ste čakali, že si ich uzurpuje iný ťažkotonážnik, ste na omyle. Legendárny boxerský tréner Freddie Roach ich daroval svojmu zverencovi, super-talentovanému bojovníkovi Bellatoru, Aaronovi Picovi (4-1), ktorý zápasí v pérovej váhe.

„Tieto topánky mali byť pre Tysona Furyho, keď bojoval proti Wilderovi, no boli príliš malé. Daroval mi ich Freddie Roach. Toto je prvýkrát, čo som ich nosil, potom si ich obujem, keď spravíme náš boxerský debut. Je to jeden z najšpeciálnejších darčekov, aké som kedy dostal,“ hovorí Aaron Pico na sociálnej sieti.

Pico sa najbližšie predstaví 26. januára na turnaji Bellator 214, kde bude čeliť nebezpečnému Henrymu Corralesovi (16-3). Hlavným zápasom bude titulový súboj – finále pyramídy ťažkých váh, Emelianenko vs. Bader.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tysonovi Furymu bola malá obuv, pripadla známemu MMA fighterovi!