Tretia zastávka v New Yorku bola totálnym prepadákom

Adrián Mečiar|14. júl 2017 o 02:00

Od tretej tlačovej konferencie svetovej tour sa čakali veľké veci.

Druhá zastávka v Toronte totiž priniesla parádnu šou, a tak sa podobný scenár predpokladal i v brooklynskom Barclays Center. Žiaľ, akcia sa úplne nevydarila.

Meškanie plánovaného začiatku týchto tlačových konferenciíí sa stáva akousi tradíciou. Na rozdiel od promo akcií pod hlavičkou UFC ale McGregor nie je ten, na koho sa musí čakať. Teda, včera meškal aj Conor, no Floydovi sa rovnako ako v Toronte, podarilo oneskoriť o čosi dlhšie.

Obaja aktéri najhypovanejšieho športového podujatia všetkých čias vstúpili na pódium. Toto bola snáď jediná časť, ktorá sa v Brooklyne McGregorovi podarila. „Kabát z polárneho medveďa,“ ako ho okomentoval, hádam presne vystihuje ´The Notoriousa´. Pri nástupe však vôbec nezaostával ani Floyd zabalený v írskej vlajke. Tú zo seba po chvíli zhodil a užíval si piskot publika. Na rad potom prišiel otvárací staredown.

Ďalej klasické príhovory, na ktoré si diváci už zvykli reagovať bučaním. Taký Stephen Espinoza si to teda musí užívať...

Čas Danu Whita pri mikrofóne opäť netrval dlho. Bruce Buffer začína mať serióznu konkurenciu: „Tu je šampión UFC v 155-librovej váhovej kategórii Conoor McGregoor!!!“

Keď sa Conor dostáva k slovu na takýchto akciách, sme zvyknutí na trefné hlášky a tony smiechu, avšak, to čo sa odohralo dnes v noci... slovo ´pohroma´ asi nie je ďaleko od pravdy. Na začiatku večera mali diváci svojho jasného obľúbenca, no to sa pomerne rýchlo zmenilo a piskot si nakoniec užili obe hviezdy. McGregor najprv ponúkol názor na 50 Centa a jeho podporu Mayweatherovi, potom prišiel trochu hlúpy komentár: „Veď ja som z polovice černoch,“. Niekedy v tých momentoch Conor strácal oddanú priazeň publika. Z časti preto, čo hovoril, z časti preto, že mu kvôli katastrofálnej technike v Barclays Center takmer nikto nerozumel.

McGregor sa ešte na záver svojej krátkej reči vrátil k novembru minulého roka, keď v New Yorku prepísal históriu. Na to dobre zareagoval známy reportér Luke Thomas: „UFC 205 prebehla v Madison Square Garden a bola vynikajúca. UFC 208 a táto tlačovka zas v Barclays Center... Nabudúce si prosím vyberte správnu halu,“

Potom prišiel na rad ´Money´. Nedá sa povedať, že by nejako zažiaril, no nepotreboval veľa k tomu, aby v Brooklyne zvíťazil. Najzaujímavejším ťahom bol dážď peňazí. Conorovi sa nepáčilo, že sa jedná iba o 1-dolárovky. Ďalej nechýbalo veľa, aby došlo k potýčke medzi oboma tábormi. Owen Roddy, Artem Lobov a Dillon Danis by si to podľa všetkého radi vybavili s ochrankármi ´Moneyho´. Tým ešte niečo vysvetľoval aj Conor. Potom prišla na zasa rad Floydova pripomienka na ´Mr.Tapout´.

Podľa nášho názoru McGregor nutne potrebuje niečo na pokrytie tejto hlášky, pretože to je doposiaľ  Mayweatherovou najúčinnejšou zbraňou.

A aspoň  konečný staredown zahrial na duši ľudí, čo obľubujú tieto pre niekoho až zbytočné cirkusy. Nuž, každý si počas najbližších týždňov príde na svoje.

Svetová tour dnes finišuje v Londýne. Írsky šampión ľahkej váhy oslavuje 29. narodeniny, tak si azda pripraví dačo poriadne, lebo inak mu americký boxer pripraví ďalší pekný darček. Začiatok je naplánovaný na príjemných 20:00, tak pevne veríme, že nočná fraška fanúšikov neodradí a Floydovi s Conorom dajú poslednú šancu na dokázanie trashtalkerských kvalít. 

 

 

AUTOR: Adrián Mečiar

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tretia zastávka v New Yorku bola totálnym prepadákom