Trénerom v PSG bude zrejme Ancelotti

TASR|23. dec 2011 o 11:39

Nástupcom Antoina Kombouareho na lavičke francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain sa s najväčšou pravedepodobnosťou stane Talian Carlo Ancelotti.

PARÍŽ. Zatiaľ však o výmene svedčia iba mediálne správy.

Trénerskej výmene sa rozsiahlo venujú v piatok najväčšie francúzske denníky, L'Equipe i Le Parisien, podporované talianskou la Gazzettou dello Sport tipujú za nástupcu Ancelottiho, ktorého asistentom by sa mal stať bývalý internacionál Sabri Lamouchi. Funkcie by sa mali ujať od 1. januára, keď sa po krátkej dovolenke začína zimná príprava PSG.

Paríž St. Germain však ešte definitívne nepotvrdil ukončenie spolupráce s trénerom Antoinom Kombouarem. Odpoveďou na mediálne správy klubu je komuniké, v ktorom sa vedenie priznáva iba k rozhovorom s koučom.

"Začali sme rokovania, ktoré by sme mali čoskoro uzavrieť a ktoré by mali zohľadniť záujmy oboch strán," znie latentná veta na oficiálnej stránke klubu.

Nový katarský majiteľ "vrazil" pred sezónou do posíl klubu z Parku princov 82 miliónov eur. I keď PSG vedie domácu Ligue 1 po jesennej časti, negatívnym prekvapením je jeho vypadnutie z Európskej ligy už po skončení skupinových bojov.

Informovala agentúra AP.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Trénerom v PSG bude zrejme Ancelotti