Tréner HC Lev Rulík: Dinamu sme darovali víťazstvo

Radim Rulík
Radim Rulík (Autor: SITA)
SITA|13. okt 2011 o 12:12

HC Lev v doterajšom priebehu súťaže nazbieral 12 bodov, o jeden viac ako Riga. V tabuľke Západnej konferencie patrí HC Lev deviate miesto.

RIGA. Hokejistom klubu HC Lev Poprad sa nepodarilo zopakovať septembrové víťazstvo z ľadu Dinamo Riga (2:0) a v stredu večer prehrali v lotyšskej metropole 2:4. Hlavný tréner Radim Rulík nebol po súboji spokojný.

"Nezačali sme zle, ale spravili sme dve chyby a prehrávali sme 0:2. V tejto situácii sa nám hralo ťažko, ale podarilo sa nám skorigovať. Mohli sme aj vyrovnať, ale v druhej tretine sme v strednom pásme strácali puky, čo súper využil," zhodnotil po súboji tréner Popradčanov R. Rulík, ktorého hráči prehrávali už 1:4. V záverečnom dejstve už iba skorigoval na konečných 2:4 Chabada.

"Ak mám stretnutie zhodnotiť ako celok, hrali sme veľmi zle. Nechápem prečo. Myslím si, že sami sme Dinamu darovali víťazstvo. Presilovky sme realizovali veľmi zle, nepremenili sme v nich tri veľké šance. Ak nebudeme dávať góly v početnej výhode, nemôžeme myslieť na víťazstvo," dodal český kormidelník popradských "levov".

Nováčik KHL v doterajšom priebehu súťaže nazbieral 12 bodov, o jeden viac ako Riga. V tabuľke Západnej konferencie patrí HC Lev deviate miesto so štvorbodovým mankom na ôsmy Atlant Mytišči. Najbližšie sa popradský klub predstaví v piatok 14. októbra na ľade silného tímu Ak Bars Kazaň.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Tréner HC Lev Rulík: Dinamu sme darovali víťazstvo