Tréner Cardiffu chválil Kissa: Futbalista s obrovským potenciálom

SITA|25. júl 2011 o 12:54

ilip Kiss má za sebou zápasovú premiéru v drese waleského účastníka druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaže Cardiff City.

CARDIFF. Slovenský futbalový stredopoliar Filip Kiss má za sebou zápasovú premiéru v drese waleského účastníka druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaže Cardiff City, v nedeľu sa však musel zmieriť s prehrou 1:2 s Bournemouthom.

Kapitána slovenskej reprezentácie do 21 rokov môže tešiť aspoň pochvala z úst trénera Cardiffu Malkyho Mackaya na jeho adresu.

"Bol dostatočne sebavedomý, vidieť, že má už určité medzinárodné skúsenosti. Trochu som sa obával jeho nasadenia, pretože v utorok bol ešte v Kazachstane a potom absolvoval dlhú cestu k nám. S jeho debutom som veľmi spokojný. Ide o mladého futbalistu s obrovským potenciálom a talentom," povedal kouč pre portál walesonline.co.uk.

"Uvidíme ako sa mi podarí chytiť, šance na to určite dostanem a verím, že ich využijem. Cieľom je ukázať sa v čo najlepšom svetle a odohrať čo najviac zápasov. Priznám sa, že som vždy túžil hrať anglickú ligu, Cardiff síce pôsobí v druhej najvyššej súťaži, ale je to na miestne pomery známy a obľúbený klub. Mám však aj ďalšie sny a ambície, chcem sa aj naďalej zlepšovať," povedal kmeňový hráč ŠK Slovan Bratislava pre agentúru SITA v piatok večer.

Ako je známe, talentovaný stredopoliar by mal v Cardiffe pôsobiť minimálne jednu sezónu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov