Torres chce aj do tretice proti Evertonu skórovať

SITA|15. jan 2009 o 13:27

Kanonier anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Fernando Torres verí, že sa proti mestskému rivalovi opäť prewsadí.

LIVERPOOL. Kanonier anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Fernando Torres verí, že v pondelňajšom mestskom derby proti Evertonu dokáže k triumfu svojho tímu prispieť aspoň jedným gólom.

Španielsky útočník rozhodol svojím presným zásahom duel o rieku Mersey v uplynulej sezóne na Anfield Road a v septembri 2008 sa dvoma strelami do "čierneho" postaral v Goodison Parku o triumf "The Reds" nad svojím mestským rivalom. "Derby zápasy sú vždy nesmierne napínavé a zaujímavé. Na to posledné mám naozaj veľmi pekné spomienky. Keď dokážete skórovať v zápase proti Evertonu, urobíte fanúšikov Liverpoolu veľmi šťastnými. Už deň pred duelom sa pri nás zastavujú priaznivci a hovoria nám: ´musíte vyhrať, musíte vyhrať´. Verím, že aj tentoraz proti Evertonu nastúpim a podarí sa mi skórovať," cituje slová 24-ročného Fernanda Torresa oficiálna stránka 18-násobného anglického ligového šampióna.

V základnej zostave Liverpoolu by v pondelok nemal chýbať ani slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel, ktorý v minulovíkendovom dueli Premier League proti Stoke City absolvoval svoj prvý celý zápas od začiatku októbra 2008, keď si zranil pravé koleno.

Nachádzate sa tu:
Domov