Tittel verí, že Kozákove prihrávky a góly Slovanu pomôžu

SITA|22. jan 2009 o 16:02

Po Petrovi Petrášovi a Radkovi Dosoudilovi sa stredopoliar Artmedie Petržalka Ján Kozák ml. stal treťou zimnou posilou aktuálneho lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

BRATISLAVA. Po Petrovi Petrášovi a Radkovi Dosoudilovi sa stredopoliar Artmedie Petržalka Ján Kozák ml. stal treťou zimnou posilou aktuálneho lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2008/09 ŠK Slovan Bratislava. Dvadsaťosemročný rodák z Košíc sa s vedením "belasých" dohodol na kontrakte v stredu večer.

"Zmluvu sme ešte nepodpísali, ale v stredu sme sa dohodli na prestupe Jána Kozáka do Slovana. Sme radi, že sa podarilo zaplniť ďalšie miesto v našom mužstve, ktoré sme chceli posilniť. Myslím si, že príchod Jána s jeho kvalitou, množstvom prihrávok a tiež gólov, ktoré strieľal v minulosti, pomôžu Slovanu k naplneniu cieľa, ktorý máme - po desiatich rokoch opäť zdvihnúť nad hlavu majstrovský pohár," povedal vo štvrtok pre agentúru SITA generálny riaditeľ tímu z Tehelného poľa Dušan Tittel.

Ako skúsený funkcionár ďalej uviedol, zainteresované strany sa dohodli na 2,5-ročnom kontrakte do 30. júna 2011 s opciou na ďalších 12 mesiacov. "Verím, že počas trvania tejto zmluvy budeme všetci spokojní. Kozák sa už vo štvrtok hlásil na predpoludňajšom tréningu a v sobotu odlieta s mužstvom na sústredenie do Turecka," poznamenal Dušan Tittel, podľa ktorého už budú ďalšie príchody len minimálne: "Už sme v podstate naplnili to, čo sme si predsavzali pred začiatkom zimného prestupového termínu. Možno doplníme káder ešte jedným záložníkom z francúzskej ligy, ktorý príde za nami do Turecka. Už teraz však môžem vysloviť spokojnosť s tým kádrom, ktorý máme."

Nachádzate sa tu:
Domov