Tippet má v Dallase naďalej dôveru

SITA|29. apr 2007 o 11:33

DALLAS 29. apríla (SITA) – Vedenie hokejového klubu Dallas Stars naďalej dôveruje trénerovi Davovi Tippettovi. Špekuláciu o možnej trénerskej výmene cez víkend poprel generálny manažér „Hviezd“ Doug Armstrong ...

DALLAS 29. apríla (SITA) – Vedenie hokejového klubu Dallas Stars naďalej dôveruje trénerovi Davovi Tippettovi. Špekuláciu o možnej trénerskej výmene cez víkend poprel generálny manažér „Hviezd“ Doug Armstrong po stretnutí s majiteľom klubu Tomom Hicksom. Na svojich miestach ostanú aj terajší asistenti Mark Lamb a Rick Wilson. Tím Dallasu skončil po základnej časti súťaže na 5. mieste v Západnej konferencii, no v play off vypadol hneď v prvom kole s Vancouverom (3:4 na zápasy).

Tippet vedie Dallas od mája 2002 a za štyri sezóny ho dvakrát doviedol k víťazstvu v divízii. Na svojom konte má zatiaľ 190 víťazných zápasov. Tippetov kontrakt vyprší po nasledujúcej sezóne 2007/08. Štyridsaťpäťročný kouč počas aktívnej hráčskej kariéry odohral v NHL 11 sezón za Hartford, Washington, Pitsburgh a Philadelphiu. Trénersku reputáciu si získal v roku 1999, keď vyhral s klubom Houston Aeros Turner Cup a vyhlásili ho za trénera roka v nižšej súťaži IHL.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tippet má v Dallase naďalej dôveru