Tínedžer Ramsey sa upísal Arsenalu

TASR|14. jún 2008 o 12:32

Londýn 14. júna (TASR) - Sedemnásťročný welšský futbalista Aaron Ramsey podpísal s anglickým futbalovým klubom Arsenal Londýn dlhodobý kontrakt za bližšie ...

Londýn 14. júna (TASR) - Sedemnásťročný welšský futbalista Aaron Ramsey podpísal s anglickým futbalovým klubom Arsenal Londýn dlhodobý kontrakt za bližšie nešpecifikovanú čiastku.

O talentovaného mladíka, ktorý do londýnskeho klubu prichádza z tímu Cardiff City, prejavili záujem aj Manchester United a Everton.

"Veľmi nás teší, že sme získali Ramseyho. Stále má iba 17 rokov, no už teraz ukazuje, že je veľmi inteligentný a vyspelý hráč s vynikajúcou kvalitou," nešetril slovami chvály tréner "kanonierov" Arsene Wenger.

Podľa správ anglických médií reprezentanta Walesu do 21 rokov od ustúpenia v rozhovoroch s Manchestrom United presvedčilo stretnutie s Wengerom vo Švajčiarsku, čo potvrdil aj samotný futbalista.

"Nedávno som sa stretol s Arsenom Wengerom, ktorý je jedným z hlavných dôvodov môjho rozhodnutia ísť do Arsenalu. Dlho mi rozprával o klube a plánoch do budúcnosti, čo ma veľmi zaujalo," uviedol Ramsey vo svojom vyhlásení.

Informovala agentúra Reuters.

ra go

Nachádzate sa tu:
Domov