Országhov tím sa z triumfu dlho netešil. Počas zápasu ich okradli

Tréner Vladimír Országh.
Tréner Vladimír Országh. (Autor: TASR)
SITA|24. feb 2021 o 17:05

Hráči chceli zaplatiť a zistili, že nemajú hotovosť.

BRATISLAVA. Hokejisti Litvínova pod vedením slovenského trénera Vladimíra Országha v utorok získali v českej extralige tri body za triumf na ľade Olomouca 2:1, no počas duelu prišli o peniaze.

Do ich šatne totiž vnikol zlodej a z peňaženiek si vybral hotovosť. Webu hokej.cz to potvrdil kouč Országh.

"Bližšie by som to nechcel komentovať," povedal slovenský kormidelník. Hráči na to neprišli hneď, ale až počas spiatočnej cesty, keď sa ich klubový autobus zastavil na čerpacej stanici.

V šatni bolo otvorené okno

"Po druhej tretine sme prišli do šatne a bolo tam otvorené okno. Pár vecí bolo rozhádzaných, nejaké tepláky a tak. Všimol som si, že môj batoh bol inak postavený.

Pozrel som sa a mal som tam všetko, peňaženku, kľúče aj telefón. Veľmi som tomu nevenoval pozornosť, ostatní hráči asi tiež nie. Nikto sa tým veľmi nezaťažoval, nebol tam žiadny veľký neporiadok.

Potom sme dohrali zápas a zvíťazili, takže bola dobrá nálada. Cestou domov sme mali defekt, po oprave sme sa zastavili na benzínke. Niektorí hráči šli platiť a všimli si, že v peňaženkách nemajú hotovosť.

Ja som mal peňaženku v autobuse, tak som sa pozrel a chýbala mi tam celá hotovosť. Bolo to tak u väčšiny hráčov, uvedomili sme si to až po ceste," prezradil 25-ročný obranca Patrik Demel podľa webu hokej.cz.

Niektorí prišli aj o vyššie čiastky

O financie neprišli len hráči, ale aj členovia realizačného tímu.

"Našťastie sa nič iného nestratilo. U pár ľudí to boli aj vyššie čiastky, ale môžeme byť radi, že nám nevzali osobné veci," dodal bek severočeského tímu.

Za hostí v spomenutom súboji nastúpili zo Slovákov brankár Denis Godla a útočník František Gerhát.

Litvínov je v tabuľke českej hokejovej extraligy na 11. mieste, hráčom Olomouca patrí 12. priečka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Országhov tím sa z triumfu dlho netešil. Počas zápasu ich okradli