Sydney chce vidieť Zidana a Beckhama znovu na jednom ihrisku

SITA|10. aug 2007 o 11:19

SYDNEY 10. augusta (SITA, AFP) - Bývalí futbaloví spoluhráči z Realu Madrid David Beckham a Zinedine Zidane by sa mohli opäť objaviť na jednom trávniku. Podľa austrálskych médií futbalový klub Sydney ...

SYDNEY 10. augusta (SITA, AFP) - Bývalí futbaloví spoluhráči z Realu Madrid David Beckham a Zinedine Zidane by sa mohli opäť objaviť na jednom trávniku. Podľa austrálskych médií futbalový klub Sydney FC rokuje s bývalým lídrom francúzskej reprezentácie s cieľom presvedčiť ho, aby nastúpil za ich tím v priateľskom stretnutí proti súčasnému Beckhamovmu tímu Los Angeles Galaxy. Zápas sa uskutoční 27. novembra na Olympijskom štadióne v Sydney a hostitelia chcú aj takýmto spôsobom zvýšiť jeho prestíž. Ako informuje Daily Telegraph, rozhovory s majstrom sveta a Európy sú ešte len na začiatku.

Zidane dal za svojou futbalovou kariérou definitívnu bodku úderom hlavou do hrude talianskeho obrancu Marca Materazziho vo finálovom dueli vlaňajších majstrovstiev sveta v Nemecku. Odvtedy sa objavil na ihrisku len v zápasoch s charitatívnym účelom.


Nachádzate sa tu:
Domov