Svatoš: Verím, že mi pomôžu aj fanúšikovia

Marek Svatoš
Marek Svatoš (Autor: SITA)
TASR|25. jan 2013 o 11:53

Novú posilu Slovana Bratislava čaká premiéra v sobotňajšom zápase proti Čerepovcu.

BRATISLAVA. Nová akvizícia Slovana Bratislava Marek Svatoš má za sebou už prvý tréning s belasými a teší sa na sobotňajší súboj KHL so Severstaľom Čerepovec.

"Na ľade bolo svižné tempo, trénovalo sa asi 50 minút, dosť sa korčuľovalo. To mi len pomôže v tom, aby som dal nohy dokopy na sobotu. Čada je intenzívny tréner, vyžaduje maximálnu pripravenosť, popri tom sem-tam zakričí a vie nabudiť hráčov k lepším výkonom. Všetkých nás po tréningu pochválil za dobrú prácu," citovala oficiálna internetová stránka Slovana Mareka Svatoša.

Do Bratislavy pricestoval bez svojej manželky Diany a syna Marka Davida, ktorí zostali zatiaľ v Denveri. V Slovane sa pre neho začne dôležitá časť v jeho hokejovej kariére, k čomu potrebuje aj pomoc divákov. "Viem, že tu sa povzbudzuje v každej situácii, tak verím, že fanúšikovia pomôžu aj mne. Veď určite budem nervózny, ale po prvej tretine to zo mňa snáď opadne," uzavrel Marek Svatoš.

Slovan uvoľnil posledné listky na Čerepovec

Slovan Bratislava uvoľnil do predaja posledné vstupenky na sobotňajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Severstaľu Čerepovec. Lístky na súboj, ktorý sa začne v Slovnaft aréne o 17.00 h, sú k dispozícii na predajných miestach siete Ticketportal. V prípade, že sa do začiatku stretnutia nevypredajú, budú zvyšné v pokladniach Slovnaft Arény aj v deň zápasu od 14.00 h. Cena lístka v dopredaji do všetkých sektorov s voľnými miestami je 24 eur.

Vzhľadom na avizovaný vyšší počet fanúšikov z Minska je viac ako pravdepodobné, že dopredaj na pondelkový zápas Slovana s bieloruským Dinamom nebude. Informácie priniesol web Slovana.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Svatoš: Verím, že mi pomôžu aj fanúšikovia