Švarný a Ševela preč, v generálke Križan i Chára, Hossa na lane

TASR|19. apr 2007 o 18:17

Skalica 19. apríla (TASR) - Obranca Ivan Švarný a brankár Peter Ševela sú ďalšími dvoma obeťami "čistiek", ktoré tréner slovenskej hokejovej reprezentácie ...

Skalica 19. apríla (TASR) - Obranca Ivan Švarný a brankár Peter Ševela sú ďalšími dvoma obeťami "čistiek", ktoré tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Július Šupler robí priebežne v širšom kádri. Namiesto Ševelu sa do prípravy zapojí Karol Križan, ktorý vo štvrtok prilietal zo Švédska a mal by prísť na nedeľňajší zraz do Košíc.

V utorňajšej generálke na moskovské MS by sa mal v Košiciach proti Bielorusku predstaviť aj Zdeno Chára. Momentálne najvýraznejšia posila z NHL má voľno pre oddych. Práve Chárovi by mohol konkurenciu v hviezdnom štatúte i v prípadnej funkcii kapitána robiť Marián Hossa, ak príjme ponuku reprezentovať. Útočník Atlanty sa v noci na štvrtok rozlúčil s play off NHL. Šupler napriek predchádzajúcemu deklarovaniu, že bude hráčov oslovovať s dvoj- až trojdňovým posunom, sa v prípade Hossu rozhodol telefonovať už na druhý deň, to znamená vo štvrtok večer po prípravnom zápase v Skalici.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Švarný a Ševela preč, v generálke Križan i Chára, Hossa na lane