Stümpel verí v zlepšenie jeho útoku aj celého tímu

Jozef Stümpel
Jozef Stümpel (Autor: SITA)
SITA|24. aug 2009 o 16:17

Slovenský hokejový útočník Jozef Stümpel pred štartom novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy verí, že v porovnaní s predchádzajúcim súťažným ročníkom bude jeho tím úspešnejší.

ASTANA. Slovenský hokejový útočník Jozef Stümpel pre štartom novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) verí, že v porovnaní s predchádzajúcim súťažným ročníkom bude jeho tím Barys Astana úspešnejší.

"V minulej sezóne sa náš klub v profesionálnej súťaži oťukával a porovnávať s najlepšími sme sa ešte nemohli. Stále máme predpoklady napredovať," povedal v rozhovore pre oficiálnu stránku KHL Jozef Stümpel.

Tridsaťsedemročný slovenský reprezentant okrem toho verí aj v postupné zlepšovanie hry prvého útoku Barysu, v ktorom bude hrávať na pozícii centra s krídlami Spiridonovom a Glazačevom.

"Určite ukážeme progres. Prvá sezóna sa nám vydarila a teraz na ľade tvrdo pracujeme na tom, aby nám to šlo ešte lepšie. Netreba však hľadieť iba na útočnú trojicu, spolu s nami funguje aj dvojica vynikajúcich obrancov Kanaďan Dallman a Čech Klouček," dodal odchovanec nitrianskeho hokeja Stümpel.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Stümpel verí v zlepšenie jeho útoku aj celého tímu