Stoch smúti, tréner B-tímu Chelsea odišiel do Watfordu

SITA|25. nov 2008 o 12:52

Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Miroslav Stoch obliekajúci dres rezervného tímu anglického veľkoklubu FC Chelsea prišiel v pondelok o svojho trénera.

LONDÝN.

Doterajšieho lodivoda B-mužstva "The Blues" Brendana Rodgersa totiž angažoval anglický druholigový Watford. "Musím sa priznať, že ma táto informácia zaskočila a dosť ma to vzalo. Dozvedel som sa to až v pondelok, aj to z internetu. Fakt som to nečakal," povedal 19-ročný rodák z Nitry pre svoju oficiálnu internetovú stránku www.miroslavstoch.com. Rýchlonohý ofenzívny stredopoliar pôsobil na Stamford Bridge pod vedením severoírskeho trénera prakticky od svojho príchodu na Britské ostrovy.

"Odvtedy sme mali medzi sebou výborný vzťah. Brendan je super človek, rovnako aj super tréner, takže aj z tohto dôvodu som z jeho odchodu trochu smutný. Čo už, taký je futbal. Zostanú mi na neho len tie najlepšie spomienky. Uvidíme, či nás futbalové cesty ešte niekedy spoja," vyhlásil Miroslav Stoch. Rodgersa, ktorý prišiel do Chelsea pred štyrmi rokmi, dočasne vo funkcii nahradí kouč dorastu Paul Clement.

Nachádzate sa tu:
Domov