Slafkovský odpovedal na vtip Arizony. Český hokej má svojho Suáreza (Sportnet podcast)

Juraj Slafkovský.
Juraj Slafkovský. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|6. nov 2023 o 07:05

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 6. november a v tento deň oslavuje svoje 55. narodeniny bývalý slovenský hokejový útočník Vlastimil Plavucha.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slafkovský odpovedal na žart Arizony

Administrátori oficiálneho účtu Arizony Coyotes na sociálnej sieti X zverejnili video, v ktorom si uťahovali z Montrealu a Juraja Slafkovského.

Išlo o narážku na to, že si Habs v drafte 2022 zvolili z prvého miesta Juraja Slafkovského a nie Logana Cooleyho, ktorý hráva v drese "kojotov" a bol trojkou onoho draftu.

Aká bola odpoveď Juraja? Cez víkend po prvýkrát v tejto sezóne skóroval a spadol mu tak zo srdca hotový balvan.

Viac k téme:

Česi majú svojho Suáreza

Česká najvyššia hokejová súťaž má svojho Luisa Suáreza. Český hokejista Michal Plutnar z tímu HC Energie Karlove Vary čelí vyšetrovaniu disciplinárnej komisie za to, že uhryzol svojho súpera.

Rozhodcovia si nič nevšimli, ak by ale situáciu videli, podľa pravidiel by to bol pre Plutnara v zápase koniec. Po stretnutí bola na sociálnych sieťach zverejnená fotografia ruky pohrýznutej osoby, na ktorej sa vytvorila nepekná modrina.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slafkovský odpovedal na vtip Arizony. Český hokej má svojho Suáreza (Sportnet podcast)