Ružička svojim videom prišiel o NHL aj MS v hokeji (Sportnet podcast)

Adam Ružička v drese Slovenska.
Adam Ružička v drese Slovenska. (Autor: TASR)
Sportnet|26. feb 2024 o 07:25

Vypočujte si pondelňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok 26. február, a pred 12 rokmi sa Martin Škrtel stal v drese Liverpoolu prvým slovenským futbalistom, ktorý vyhral anglický Ligový pohár.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

S Ružičkom už nepočíta ani zväz

Od hokejistu Adama Ružičku sa dištancoval aj Slovenský zväz ľadového hokeja, ktorý oznámil, že s ním nepočíta v príprave na majstrovstvá sveta 2024 v Česku.

Ružička ešte v piatok zverejnil na svojom instagramovom účte video, ktoré sa začína sa pohľadom na bielu misku. Na nej je viditeľná čiara bieleho prášku, vedľa ktorého leží kreditná karta.

Záber sa následne otočí na prednú kameru a zreteľne na ňom vidno slovenského hokejistu, ktorý podľa všetkého nie je triezvy.

Tím NHL Arizona Coyotes umiestnil na waiver listinu, kde bol k dispozícii klubom zadarmo. Nikto si ho však nevzal a 24-ročný center príde o kontrakt v NHL.

Viac k téme:

Kapustová pridala cenný kov

Slovenská biatlonistka Ema Kapustová v nedeľu získala na juniorských majstrovstvách sveta v estónskom stredisku Otepää striebornú medailu vo vytrvalostných pretekoch na 12,5 kilometra.

Kapustová potvrdila, že vytrvalostné preteky jej vyhovujú, keďže môže ukázať svoju kvalitu na strelnici. Všetky štyri strelecké položky zvládla bez jedinej chyby.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ružička svojim videom prišiel o NHL aj MS v hokeji (Sportnet podcast)