Je u špičkových lekárov, ukľudňuje Vlhovej manažér. Vavro prekvapil Haraslína (Sportnet podcast)

Petra Vlhová počas prevozu na záchranných saniach po páde počas prvého kola obrovského slalomu v Jasnej.
Petra Vlhová počas prevozu na záchranných saniach po páde počas prvého kola obrovského slalomu v Jasnej. (Autor: TASR)
Sportnet|22. jan 2024 o 07:15

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok, 22. január, a v tento deň pred osemnástimi rokmi nastrieľal Kobe Bryant 81 bodov v zápase NBA proti Torontu. Dostal sa tak na druhú priečku v počte bodov jedného hráča v zápase, prvenstvo drží Wilt Chamberlain so 100 bodmi.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Vavrov zbytočný zákrok

Denis Vavro sa stal na sociálnych sieťach terčom veľkej kritiky, najmä zo strany fanúšikov pražskej Sparty. V sobotňajšom prípravnom zápase totiž tým najhorším možným spôsobom poslal k zemi hviezdu českého majstra a reprezentačného spoluhráča Lukáša Haraslína.

Verdikt hlavného rozhodcu bol jednoznačný, Vavrovi ukázal červenú kartu. S Vavrom sa poznajú roky, spoločne nastupovali už v mládežníckych výberoch a potom aj v reprezentačnom A-tíme.

Spolu vybojovali aj postup na tohtoročné EURO v Nemecku. Prípadné zranenie Haraslína, ktorý v kvalifikácii ME strelil tri góly, by bolo veľkou stratou pre národný tím.

Na sobotný zápas s Vavrom nebude spomínať rád, ako Haraslín povedal: "Vedel som, že ma bude niekto dostupovať, ale netušil som, že do mňa takto zozadu vletí. Ak by som nezdvihol ľavú stojnú nohu, tak by to so mnou nedopadlo dobre. Našťastie sa nestalo nič vážne, ale radšej to fakt nebudem komentovať."

Viac k téme

Vlhovej smutný víkend

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová mala ťažký pád v sobotnom obrovskom slalome v slovenskom stredisku Jasná, v ktorom spravila chybu v deviatej bránke a do ďalšej sa už nevošla.

Oveľa podstatnejšie však bolo to, že pri snahe vyhnúť sa vypadnutiu tvrdo spadla, pomerne silno si udrela hlavu a sťažovala sa aj na ďalšie problémy. Jej tréner Mauro Pini neskôr informoval, že pre jeho zverenku sa sezóna predčasne skončila. Poškodila si väzy v pravom kolene.

Prostredníctvom tlačovej správy poslala Vlhová odkaz fanúšikom: "Ďakujem všetkým za obrovskú podporu. Verím, že všetko zvládnem. Budem bojovať o čo najskorší možný návrat na lyže.”

Slovenka už odletela do Švajčiarska, kde ju čakajú konzultácie s lekármi. Spoločnosť jej robil jej priateľ Michal Kyselica. Jej otec Igor Vlha potvrdil, že ju v blízkom období čaká operácia. Slová jej manažéra Richarda Galoviča o zdravotnom stave nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Je u špičkových lekárov, ukľudňuje Vlhovej manažér. Vavro prekvapil Haraslína (Sportnet podcast)