Weiss pred odvetou s Grazom dúfa v podporu fanúšikov. Chceme hrať pre ľudí, tvrdí (Sportnet podcast)

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. (Autor: TASR)
Sportnet|22. feb 2024 o 07:57

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 22. február, a v tento deň oslavuje svoje 74. narodeniny bývalý skvelý americký basketbalista a legenda Philadelphie 76ers Dr. J, Julius Erving.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Calzonova premiéra na lavičke Neapola

V stredajších osemfinálových zápasoch Ligy majstrov si odbil premiéru na lavičke Neapola v pozícii hlavného trénera Francesco Calzona.

Jeho zverenci remizovali s Barcelonou 1:1. V 60. minúte otvoril skóre duelu Robert Lewandowski, o pätnásť minút neskôr vyrovnal Victor Osimhen.

V druhom zápase sa zrodila prekvapivá výhra Porta nad Arsenalom, pričom jediný gól stretnutia padol až v 94. minúte.

Viac k téme

Weiss pred odvetou s Grazom

Dnes o 21. hodine čaká na futbalistov Slovana Bratislava odveta v Európskej konferenčnej lige s rakúskym Sturm Graz. V prvom dueli “belasí” prehrali vysoko 1:4.

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava majú tretí pokus, aby v európskom pohári prešli cez rakúskeho súpera.

Predošlé dve skúsenosti s Rapidom Viedeň dopadli pre "belasých" vyradením. V Pohári Intertoto v lete 2007 a tiež o jedenásť rokov neskôr v predkole Európskej ligy išiel ďalej rakúsky tím.

Slovenskému šampiónovi by mohol vliať energiu plný štadión, keďže už 16. domáci európsky zápas po sebe bude sledovať päťciferná kulisa. Predzápasové slová trénera “belasích” Vladimír Weissa staršieho a obrancu Slovana Kevina Wimmera nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss pred odvetou s Grazom dúfa v podporu fanúšikov. Chceme hrať pre ľudí, tvrdí (Sportnet podcast)