Putin kritizuje olympijský výbor, do Škriniara sa opäť pustil riaditeľ Interu (Sportnet podcast)

Vladimir Putin.
Vladimir Putin. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|20. okt 2023 o 07:09

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas včerajšieho dňa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 20. október a v tento deň oslavuje už svoje 71. narodeniny bývalý taliansky futbalista a súčasný tréner Claudio Ranieri, zároveň v tento deň pred 118 rokmi vznikol turecký klub Galatasaray.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas stredy v športovom svete stalo.

Marotta sa pustil do Škriniara

Generálny riaditeľ Interu Miláno Giuseppe Marotta sa opäť pustil do svojho bývalého hráča Milana Škriniara. Najnovšie povedal, že bol nespravodlivý voči klubu.

Je to už ako počúvať výhovorky, meno slovenského obrancu používa pri témach s predĺžením zmluvy u jednotlivých hráčov. Najnovšie pri hviezdnom útočníkovi Lautarovi Martínezovi, pri ktorom si je istý, že nový kontrakt podpíše, zároveň dodal, že Lautaro nie je ako Škriniar.

Viac k téme:

Dvorský si našiel nové pôsobisko

Kariéra slovenského hokejistu Dalibora Dvorského bude pokračovať v kanadskej juniorskej súťaži OHL. Po predčasnom konci vo Švédsku sa dohodol na spolupráci so Sudbury Wolves a prvýkrát v kariére okúsi zámorský hokej.

Viac k téme:

Putin obvinil MOV

Ruský prezident Vladimir Putin obvinil Medzinárodný olympijský výbor (MOV) z "etnickej diskriminácie" voči Rusom v súvislosti s OH 2024 v Paríži, na ktorých by ruskí a bieloruskí športovci mali súťažiť bez národných symbolov. 

“Hry samotné by tak mohli byť použité ako nástroj politického tlaku na ľudí, ktorí nemajú nič spoločné s politikou, ako hrubá a v skutočnosti rasistická, etnická diskriminácia,” povedal.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Putin kritizuje olympijský výbor, do Škriniara sa opäť pustil riaditeľ Interu (Sportnet podcast)