Namiesto Ruska do Japonska? Budúcnosť Čavriča bude čoskoro spečatená (Sportnet podcast)

Aleksandar Čavrič sa teší po góle v zápase Olimpija Ľubľana - ŠK Slovan Bratislava.
Aleksandar Čavrič sa teší po góle v zápase Olimpija Ľubľana - ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Sportnet|11. jan 2024 o 07:20

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 11. január, a v tento deň pred šestnástimi rokmi prestúpil Martin Škrtel zo Zenitu Petrohrad do FC Liverpool, kde následne strávil osem sezón a nastúpil v 242 zápasoch.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Čavrič do Japonska?

„V porovnaní s letom je jeho odchod horúcejší, je to o niečo reálnejšie. Čavrič s najväčšou pravdepodobnosťou odíde. Možno by už potreboval zmenu,“ priznal v stredu na mediálnom brífingu Ivan Kmotrík, generálny riaditeľ Slovana. 

„Chcú ho v Japonsku, v Číne aj v okolitých krajinách. Ponuky sú zaujímavé pre hráča i klub," priznal Kmotrík. Podľa jeho slov by sa malo rozhodnúť v najbližších troch až štyroch dňoch. 

Server Transfermarkt odhaduje cenu Čavriča na dva milióny eur. 

Kmotrík zároveň priznal, že Slovan stále rokuje o príchode Róberta Polievku, ktorý je s desiatimi gólmi najlepším strelcom slovenskej Niké ligy. 

Slovan eviduje ponuky na štyroch hráčov, vrátane Lucasa Lovata. Slovenský majster v stredu odštartoval jarnú prípravu.

Slovan sa chce posilniť na viacerých postoch, spomína sa aj návrat gruzínskeho stredopoliara Giorgiho Čakvetadzeho.

Viac k téme:

Famózna Lopušanová

Slovenské reprezentantky zdolali na MS v hokeji žien do 18 rokov 2024 Švajčiarsko 2:1 po predĺžení. Vďaka prvému triumfu na turnaji sa umiestnili na 3. mieste a vo štvrťfinále ich čaká Fínsko, druhý tím A-skupiny.

Švajčiarky budú hrať s Kanaďankami, ktoré skupinu ovládli po suverénnych výsledkoch a celkovým skóre 29:1 v troch zápasoch.

Slovenky začali zápas aktívne a v 6. minúte išli do vedenia. Juríková v prečíslení dvoch proti jednej prihrala Lopušanovej, ktorá otvorila skóre.

V závere prvej časti sa domáce hráčky dostali k tlaku počas presilovky, ale brankárka Debnárová podržala slovenské družstvo

Slovenky mohli v druhej časti zvýšiť náskok, no nepomohli im k tomu ani dve presilovky. V 31. vyrovnala Inkampová a v ďalšom priebehu dominovali brankárky. 

Slovenky rozhodli o víťazstve v 62. minúte, keď obrankyňa Krákorová zužitkovala prihrávku Lopušanovej - 1:2.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Namiesto Ruska do Japonska? Budúcnosť Čavriča bude čoskoro spečatená (Sportnet podcast)