Bude to chlapec alebo dievča? Nové spoločenské stávky v DOXXbet! (PR text)

(Autor: DOXXbet)
DOXXbet|12. jan 2023 o 18:00

Život je samá tipovačka. Aj preto DOXXbet neustále prináša nové možnosti zábavy, akou sú rozhodne aj spoločenské stávky – chlapec alebo dievča, prezidentské voľby či televízne šou.

DOXXbet pre širokú verejnosť pripravil novinku na trhu: stávku „Chlapec alebo dievča“.

Veď koľkokrát si v duchu tipujeme len tak: 'Bude pekne alebo pršať, príde búrka?' Alebo: 'Bude to dievča alebo chlapec?' keď stretneme tehotnú kamošku alebo vidíme známu osobnosť v očakávaní. V stávkovaní ide o tzv. spoločenské stávkovanie.

(Autor: DOXXbet)

Spoločenské stávkovanie je intenzívnou súčasťou sveta zábavy. Nemusíš byť znalec športu, aby si si tipol víťaza Superstar, Farmy či volieb. V zahraničí naberajú spoločenské stávky aj iný, často kráľovský, rozmer.

Vo Veľkej Británii pravidelne tipujú na pohlavie potomka kráľovskej rodiny. Na Slovensku síce nemáme kráľovskú rodinu, ale máme iné, športové „kráľovné“.

DOXXbet Ti preto dáva príležitosť staviť si na pohlavie dieťatka našej najúspešnejšej tenistky Dominiky Cibulkovej v rámci ponuky spoločenské stávky.

My sa pýtame, ty odpovedáš. Bude mať Dominika s manželom Michalom dievča alebo chlapca? Jedinečnú spoločenskú stávku "Chlapec alebo dievča" nájdeš iba v kurzovej ponuke DOXXbet.

TIPUJ V DOXXBET

Dominika Navar Cibulková je bývalá úspešná profesionálna tenistka. Jej najväčšími úspechmi boli finále na Australian Open 2014 a víťazstvo na WTA Finals v Singapure 2016.

Stala sa prvou Slovenkou, ktorá dosiahla majstrovské kolo Grandslamu. Určite nezabudni sledovať DOXXbet aj počas Australian open, kde Ti práve Dominika prinesie tenisové analýzy zápasov.

DOXXbet je výhra

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Bude to chlapec alebo dievča? Nové spoločenské stávky v DOXXbet! (PR text)