So Slaviou odcestovali do Amsterdamu aj Šmicer a Švento

SITA|14. aug 2007 o 13:16

PRAHA 14. augusta (SITA) - Futbalisti Slavie Praha odcestovali v utorok dopoludnia do Amsterdamu, kde ich v stredu večer od 20.30 h čaká prvé stretnutie 3. predkola Ligy majstrov 2007/08 proti slávnemu ...

PRAHA 14. augusta (SITA) - Futbalisti Slavie Praha odcestovali v utorok dopoludnia do Amsterdamu, kde ich v stredu večer od 20.30 h čaká prvé stretnutie 3. predkola Ligy majstrov 2007/08 proti slávnemu Ajaxu. Ako informuje oficiálna internetová stránka "zošívaných", tréner Karel Jarolím sa tentoraz rozhodol nezverejňovať nomináciu na duel pred odchodom, takže do holandskej metropoly odišlo celkovo 25 hráčov. "Takto početný káder som na súťažný zápas ešte nikdy nebral," priznal sa kouč premožiteľa MŠK Žilina v 2. predkole tejto súťaže.

Medzi hráčmi, ktorí v Amsterdam Arene v stredu určite nenastúpia, je aj zranený slovenský reprezentačný stredopoliar Dušan Švento. Spolu s ním cestujú "naprázdno" aj ďalší dvaja "maródi" Martin Latka a David Hubáček, ako aj momentálne najväčšia hviezda tímu Vladimír Šmicer, ktorý nemôže nastúpiť pre žlté karty.

Doma v Prahe zostal len záložník Milan Černý (po zranení sa pripravuje s B-tímom) a obranca Ante Aračič, ktorého po vylúčení v prvom dueli 2. predkola v Žiline preradil Jarolím do rezervného mužstva.

"Chceme, aby vo vnútri tímu vládla dobrá atmosféra. A pre mladých hráčov, ktorí možno vôbec nezasiahnu do hry, bude už samotná prítomnosť na takom prestížnom zápase obrovskou skúsenosťou," objasnil kouč českého vicemajstra ďalšie dôvody svojho rozhodnutia.

Slavisti, v kádri ktorých sú aj ďalší dvaja Slováci Matej Krajčík a Milan Ivana, absolvujú predzápasový tréning v utorok večer od 19.00 h.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»So Slaviou odcestovali do Amsterdamu aj Šmicer a Švento