Slovan šiestykrát slovenským majstrom - hlasy hráčov

SITA|21. máj 2011 o 20:32

"Tento úspech je zásluhou celého mužstva, ktoré je fantastické," vyhlásil kapitán Slovana Igor Žofčák.

BRATISLAVA. Hlasy hráčov ŠK Slovan Bratislava po sobotňajšom stretnutí 32. kola futbalovej Corgoň ligy 2010/2011 proti MFK Dubnica (3:1), po ktorom sa "belasí" tešia z rekordného šiesteho majstrovského titulu v ére samostatnosti:

Igor Žofčák (kapitán a stredopoliar Slovana): "Tento úspech je zásluhou celého mužstva, ktoré je fantastické. Do zápasu s Dubnicou sme dali všetko, sme radi, že sme to zvládli. Máme už naplánované nejaké oslavy, táto noc bude dlhá. Verím, že tréner nám dá aspoň dva dni voľna, všetci sa teraz veľmi tešíme."

Filip Šebo (útočník a najlepší strelec Slovana): "Tento titul sme získali vďaka našej celoročnej snahe, podľa mňa je úplne zaslúžený. Zápas posledného kola v Dunajskej Strede bude už len takou vychutnávkou. Pred duelom s Dubnicou sme boli ešte trochu napätí, ale zvládli sme ho. Teraz je titul konečne v našich rukách. Je to krásne, vychutnávame si to, Slovan si to maximálne zaslúži."

Erik Grendel (stredopoliar Slovana): "Je to môj prvý titul, takže je to niečo neskutočné. Veľmi si to užívam. Dúfam, že do stredy sa dám dokopy, čaká nás totiž ešte posledný zápas, na ktorý sa musíme pripraviť. Dokázali sme všetkým, že sme normálni chlapci, ktorí hrajú futbal najmä pre našich fanúšikov. Víťazstvo proti Dubnici sa nerodilo ľahko, ale to už je teraz jedno, hlavne, že sme zvíťazili."

Mario Božič (stredopoliar Slovana): "Ja som síce zápas sledoval len z tribúny, lebo mám zranené koleno, ale o to intenzívnejšie som to prežíval. V niektorých fázach duelu nám to moc nešlo, ale chlapci na ihrisku aj bezo mňa dokázali, že máme silu. Nech si hovorí kto chce čo chce, my sme tento rok neprehrali ani jeden zápas, získali sme double, a to hovorí za všetko."



Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan šiestykrát slovenským majstrom - hlasy hráčov