Slovan si poistil mladých brankárov, podpísal s nimi päťročné zmluvy

Dominik Greif podpísal so Slovanom dlhodobú zmluvu.
Dominik Greif podpísal so Slovanom dlhodobú zmluvu. (Autor: SITA)
Sportnet|16. nov 2017 o 15:45

V Slovane budú pokračovať Dominik Greif aj Tomáš Rybár.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava predĺžil zmluvy s dvojicou mladých brankárov. Vedenie podpísalo nové kontrakty na päť rokov s dvadsaťročným Dominikom Greifom a osemnásťročným Tomášom Rybárom.

"Títo mladí brankári sú prvými 'plodmi' našej brankárskej školy, ktorú u nás rozbehol legendárny Alexander Vencel. Dominik Greif i Tomáš Rybár sú príkladom toho, že naši tréneri pracujú s brankármi na vysokej úrovni a mladí gólmani v poslednom čase urobili veľký pokrok. Obaja brankári majú do budúcnosti veľkú perspektívu, preto sme sa ich služby rozhodli poistiť novými zmluvami. Dominik v tejto sezóne odchytal všetky ligové zápasy A-mužstva, Tomáš zasa ako osemnásťročný pravidelne chytá v seniorskej súťaži. Teším sa, že sme s týmito hráčmi podpísali nové zmluvy a verím, že sa naši mladí brankári budú naďalej zlepšovať,“ povedal viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml.

Dvadsaťročný Dominik Greif má v mladom veku početné reprezentačné skúsenosti a vo Fortuna lige odchytal za Slovan 25 zápasov.

Osemnásťročný Tomáš Rybár už v predchádzajúcej sezóne pravidelne chytával za juniorku a patrí do širšieho kádra reprezentácie do 19 rokov.

Informácie priniesol oficiálny web ŠK Slovan Bratislava.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan si poistil mladých brankárov, podpísal s nimi päťročné zmluvy