Slovan proti Olympiakosu Pireus v stredu 29. júla o 20.00 h

SITA|22. júl 2009 o 13:00

Futbalisti aktuálneho slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava nastúpia na úvodný duel 3. predkola Ligy majstrov 2009/2010 proti úradujúcemu gréckemu majstrovi Olympiakosu.

BRATISLAVA. Futbalisti aktuálneho slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava nastúpia na úvodný duel 3. predkola Ligy majstrov 2009/2010 proti úradujúcemu gréckemu majstrovi Olympiakosu Pireus v stredu 29. júla o 20.00 h na Tehelnom poli. Odveta je na programe o týždeň na Peloponézskom polostrove.

Zástupcovia Olympiakosu majú na navrhnutie dátumu a času odvetného duelu termín do piatka 24. júla. Na stredajšom zápase 2. predkola proti HŠK Zrinjski Mostar (4:0) sa zúčastnili aj dvaja pozorovatelia gréckeho šampióna, ktorí na vlastné oči sledovali svojho súpera. Agentúre SITA to potvrdil generálny riaditeľ "belasých" Dušan Tittel.

Libor Došek stále v hľadáčiku Slovana

Aktuálny slovenský futbalový šampión a od utorka účastník 3. predkola Ligy majstrov 2009/2010 ŠK Slovan Bratislava má záujem o 30-ročného českého útočníka Libora Došeka, ktorý je momentálne hráčom gréckeho mužstva Škoda Xanthi. "Máme v pláne doplniť káder o kvalitného útočníka. Nájsť k Pavlovi Masarykovi typologicky vhodného hráča na hrot útoku. Trh s hráčmi je obrovský. Libor Došek je jedným z adeptov, ktorí sú v našom hľadáčiku. Žiadne konkrétne rokovania s ním alebo jeho zástupcami sa však zatiaľ neuskutočnili," potvrdil agentúre SITA generálny manažér "belasých" Dušan Tittel.

Libor Došek má na svojom konte desať štartov v najcennejšom drese, v ktorých strelil päť gólov. V minulosti pôsobil v Sparte Praha, Slovane Liberec, 1. FC Brno a FK Chmel Blšany.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Slovan proti Olympiakosu Pireus v stredu 29. júla o 20.00 h