Slovan získal ďalších dvoch Slovákov, prídu Hrnka a Bondra

Tomáš Hrnka (vľavo) je účastník ostatných dvoch svetových šampionátov, Radovan Bondra hrával za Košice predtým, než odišiel do zámoria.
Tomáš Hrnka (vľavo) je účastník ostatných dvoch svetových šampionátov, Radovan Bondra hrával za Košice predtým, než odišiel do zámoria. (Autor: TASR/AP, SME)
SITA|7. jún 2017 o 09:21

V kádri slovenského účastníka KHL sa dejú zmeny.

BRATISLAVA. Hokejový Slovan Bratislava pokračuje v angažovaní slovenských hráčov, pred podpisom sú zmluvy s Tomášom Hrnkom a Radovanom Bondrom.

Informuje o tom vo svojom stredajšom vydaní denník Šport.

Hrnka je účastník posledných dvoch svetových šampionátov. Dvadsaťpäťročný center začínal s hokejom v rodnej Nitre, pred ročníkom 2013/14 prestúpil do Košíc.

Po majstrovstvách sveta 2016 sa dohodol s Plzňou, v drese ktorej v 54 stretnutiach uplynulej sezóny strelil tri góly a pridal sedem asistencií. Tréner Zdeno Cíger ho pozval do mužstva aj pre majstrovstvá sveta 2017.

Dvadsaťročný rodák z Trebišova Bondra sa v dobrom svetle ukazoval v drese Košíc, po bronze na svetovom šampionáte do 20 rokov 2015 sa rozhodol odísť do zámoria, kde nastupoval dve sezóny v juniorskej WHL v dresoch Vancouveru a Prince George.

V závere minulého ročníka dostal v piatich stretnutiach šancu v drese mužstva AHL Rockford IceHogs.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan získal ďalších dvoch Slovákov, prídu Hrnka a Bondra