Slovan do Vyhní s dvojicou posíl - Petrášom a Dosoudilom

SITA|12. jan 2009 o 17:11

Aktuálny líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava odcestoval v pondelok 12. januára na päťdňové kondičné sústredenie do Vyhní.

BRATISLAVA. Aktuálny líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava odcestoval v pondelok 12. januára na päťdňové kondičné sústredenie do Vyhní napokon len s dvojicou nových hráčov - obrancami Petrom Petrášom a Radkom Dosoudilom.

Hlavný kormidelník Ladislav Pecko zatiaľ nemá k dispozícii nikoho z kvarteta nedávno avizovaných hráčov, s ktorými vedenie "belasých" rokuje o príchode na Tehelné pole. Konkrétne sa spomínali mená stredopoliarov Jána Kozáka a Karima Guédého z Artmedie Petržalka a Igora Žofčáka zo Sparty Praha. Štvrtým futbalistom, o ktorého majú slovanisti záujem, je dosiaľ nemenovaný zahraničný záložník pôsobiaci v najvyššej francúzskej súťaži.

"Stále prebiehajú rokovania s jednotlivými hráčmi a ich zamestnávateľmi. Verím, že v priebehu týždňa sa všetko vyrieši k našej spokojnosti. Dôležitá je pre nás nielen kvalita hráča, ale aj finančné podmienky, za akých by bol ochotný prísť k nám. Prijmeme len tú ponuku, ktorá bude pre nás najvýhodnejšia po futbalovej i ekonomickej stránke," povedal pre agentúru SITA v pondelok popoludní generálny riaditeľ jesenného majstra Corgoň ligy 2008/09 Dušan Tittel.

"Zatiaľ by som nechcel prezrádzať meno toho hráča, ktorý pôsobí vo Francúzsku. Sme dohodnutí na tom, že by s nami mal absolvovať dvojtýždňové sústredenie v Turecku. Zostávajúcich troch hráčov poznáme dostatočne dobre na to, aby sme ich v prípade úspešnej dohody nemuseli skúšať. Som presvedčený, že do 24. januára, keď odchádzame do Turecka, budeme mať túto otázku vyriešenú," povedal Dušan Tittel a dodal: "Ak by však napokon k nám už nik neprestúpil, nič sa nedeje. Káder je pripravený, kvalitný a aj bez doplnenia stredovej formácie sme schopní plnohodnotne odohrať jarnú časť súťaže."

Nachádzate sa tu:
Domov