Skvelá správa! Monika Chochlíková sa stala členkou rady ministra pre šport

Vladimír Bilohuščin|11. nov 2020 o 01:00

Slovenský šport dostal ďalšiu posilu.

"Rada ministra pre šport má ďalšieho člena." Týmito slovami predstavil štátny tajomník ministerstva školstva pre šport Ivan Husár novú posliu vo svojom tíme, ktorou nie je nik iný ako naša najúspešnjšia reprezentantka v bojových športoch Monika Chochlíková. Tá sa dokázala presadiť medzi takmer 20 uchádzačmi o túto pozíciu.

Monika bude figurovať v poradnom orgáne, ktorého činnosťou a cieľom je zabezpečovanie spolupráce subjektov, ktoré sa podieľajú na plnení úloh spojených s reprezentáciou Slovenska, ale nemenej dôležitou náplňou práce bude aj komplexné zlepšovanie úrovne nášho športu.

Husár dal pritom do rúk Chochlíkovej veľkú zodpovednosť, keď bude mať na starosti športy, ktoré nie sú v hlavnom prúde a bude sa musieť poriadne obracať. "Členka Vojenského Športového Centra Dukla sa bude v rade ministra okrem iného venovať malým a stredne veľkým športom a športovým zväzom. Veríme, že svojimi názormi a návrhmi prispeje k zlepšeniu podmienok aj v menších kluboch."

Chochlíková je pritom na domácej scéne rešpektovaná a obľúbená, a aj preto štátny tajomník verí, že pomôže v týchto ťažkých časoch krotiť aj vášne. "Bude zárukou, že stretnutie rady bude prebiehať vždy bez konfliktov."

Neostáva nič iné, ako popriať Monike veľa síl.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Skvelá správa! Monika Chochlíková sa stala členkou rady ministra pre šport