Škrtel si sľubuje od trénerskej zmeny v Liverpoole výsledky

Martin Škrtel (vľavo) so spoluhráčmi z Liverpoolu.
Martin Škrtel (vľavo) so spoluhráčmi z Liverpoolu. (Autor: TASR/AP)
SITA|10. jan 2011 o 14:07

Obranca FC Liverpool Martin Škrtel napriek neúspešnej premiére trénera Dalglisha verí, že zmena kouča čoskoro prinesie výsledky.

LIVERPOOL. Trénerskej legende anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Kennymu Dalglishovi nevyšiel návrat na lavičku "The Reds" po 20 rokoch, keďže v nedeľňajšom dueli 3. kola FA Cupu prehrali jeho zverenci v sledovanom dueli na trávniku Manchestru United najtesnejším rozdielom 0:1.

Slovenský reprezentant Martin Škrtel odohral v tomto stretnutí celých 90 minút a na margo jeho priebehu pre svoju oficiálnu internetovú stránku poznamenal: "Do zápasu sme išli s tým, že chceme prelomiť zlé výsledky a uspieť. Žiaľ, už v prvej minúte bola odpískaná diskutabilná penalta, no a po vylúčení Gerrarda to už bolo veľmi ťažké. Hrať na Old Trafforde 60 minút bez jedného hráča je veľmi náročné. Napriek tomu si myslím, že sme neodohrali zlý zápas a verím, že už v tom nasledujúcom potvrdíme výkon z Manchestru."

Zmena na trénerskej pozícii 18-násobného anglického ligového šampióna sa udiala len deň pred duelom na Old Trafforde - z mužstva sa porúčal dovtedajší kouč Roy Hodgson, ktorého na radosť fanúšikov nahradil Dalglish. Ten získal počas piatich sezón v pozícii hlavného kouča s Liverpoolom koncom 80-tych rokov tri ligového primáty vrátane toho celkovo posledného v ročníku 1989/1990.

"Pevne verím, že táto zmena prinesie svoje ovocie a výsledky budeme mať lepšie ako v prvej polovici sezóny. Určite sa však treba poďakovať Royovi Hodgsonovi a zaželať mu všetko dobré do ďalšieho športového aj osobného života," dodal Martin Škrtel.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel si sľubuje od trénerskej zmeny v Liverpoole výsledky