Šéf Rigy: Sú už milionári, prečo by neodohrali sezónu zadarmo?

Na snímke vľavo Sandis Ozolinš vyráža nohou puk spred vlastnej brány, vpravo brankár Jakub Sedláček (obaja Riga) v siedmom zápase play off Západnej konferencie 6. ročníka hokejovej Doneck - Riga 17. marca v Bratislave.
Na snímke vľavo Sandis Ozolinš vyráža nohou puk spred vlastnej brány, vpravo brankár Jakub Sedláček (obaja Riga) v siedmom zápase play off Západnej konferencie 6. ročníka hokejovej Doneck - Riga 17. marca v Bratislave. (Autor: archív TASR)
SITA|11. sep 2014 o 16:54

V Diname Riga by niektorí lotyšskí hráči mohli hrať zadarmo.

RIGA. V hokejovom Diname Riga musia hráči rátať s meškajúcimi financiami. Klub má problémy, pre ktoré nemôže vyplácať všetky výplaty v stanovených termínoch.

Vedenie klubu dokonca navrhlo niektorým hokejistom, aby hrali rok zadarmo a ukázali príslušnosť k Dinamu.

"Rokovaniami so sponzormi sme strávili množstvo času. Snažíme sa vyriešiť finančnú situáciu. Hokejisti dostali vždy zaplatené načas, teraz sa výplaty trochu zdržali. Čo však mám robiť? Aj taký je život," uviedol pre Itar-Tass predseda predstavenstva Dinama Riga Juris Savickis.

"Niektorým lotyšským hokejistom som odporučil hrať tento rok zadarmo. Oni sú už milionári, prečo by nemohli hrať jeden rok bez nároku na financie? Rád by som videl, či sú oni dinamovskí patrioti a dokázali by hrať aj za malý plat," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Šéf Rigy: Sú už milionári, prečo by neodohrali sezónu zadarmo?