Šéf Nižnekamsku: Potrebujeme Netíka, nie Radivojeviča

Branko Radivojevič (za Miroslavom Šatanom) určite chce šéfovi Nižnekamsku dokázať, že sa mýli.
Branko Radivojevič (za Miroslavom Šatanom) určite chce šéfovi Nižnekamsku dokázať, že sa mýli. (Autor: SITA)
SITA|9. dec 2013 o 17:29

S Tomášom Netíkom sa v Nižnekamsku nevedeli dohodnúť, tak zobrali Branka Radivojeviča. Ale netrafili sme, povedal športový riaditeľ ruského klubu Rafik Jakubov.

NIŽNEKAMSK. Neftechimik Nižnekamsk pred sezónou 2013/2014 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) urobil chybu, že siahol po Brankovi Radivojevičovi namiesto Tomáša Netíka.

Pre R-Sport to vyhlásil športový riaditeľ klubu Rafik Jakubov. Ako je známe, Radivojevič v októbri prišiel do Slovana Bratislava po predčasnom ukončení pôsobenia v Nižnekamsku, kam teraz práve z kádra belasých zamieril Netík.

Chalan vie dávať góly

"V ostatnej sezóne si Netík v Neftechimiku nepočínal zle. Chalan má zakončovateľské kvality. Nestrieľame nejako veľa gólov, takže potrebujeme hráča jeho typu. Nádejame sa, že nám v ofenzíve pomôže. Prečo sme ho neangažovali už v lete? Najprv sme sa nedokázali dohodnúť a potom sme sa rozhodli v prospech slovenského reprezentanta Radivojeviča, ale netrafili sme," vyhlásil Jakubov.

Netík v tomto súťažnom ročníku dosiahol z 32 zápasov bilanciu 11+3, je najlepším strelcom Slovana. Radivojevič si za Bratislavčanov zahral v 10 dueloch a má štatistiku 0+1. Čech v sezóne 2012/2013 nastúpil za Nižnekamsk na 42 stretnutí a skončil s údajmi 14+8.

Novosibirsk poslal hráča do Moskvy

Sibir Novosibirsk vymenil útočníka Nikolaja Lemťugova do Spartaka Moskva. Opačným smerom putoval Alexander Nesterov. Informuje o tom web novosibirského tímu.

Lemťugov odohral v tejto sezóne 33 stretnutí, v ktorých strelil sedem gólov a pridal štyri asistencie. Dvadsaťsedemročný útočník hral v minulosti aj za Atlant Mytišči, Traktor Čeľabinsk, AK Bars Kazaň, Metallurg Magnitogorsk, Neftechimik Nižnekamsk a Severstaľ Čerepovec. Nesterov nastúpil za Spartak v KHL 2013/2014 na 24 zápasov, v ktorých dosiahol dve asistencie. V minulosti hral 28-ročný hokejista za Omsk a Mytišči.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Šéf Nižnekamsku: Potrebujeme Netíka, nie Radivojeviča