Sedieť na tribúne je náročnejšie než hrať, tvrdí Skalický

Pokladníkom je napokon mladík Skalický.
Pokladníkom je napokon mladík Skalický. (Autor: SITA)
SITA|8. máj 2016 o 12:40

Na tribúne bude spolu s Petrom Cehlárikom.

PETROHRAD. Hokejový útočník Pavol Skalický sa v prvom súboji Slovákov na majstrovstvách sveta proti Maďarom nedostal na zápasovú súpisku a z hľadiska bude sledovať s Petrom Cehlárikom aj nedeľňajší duel proti Francúzom.

Pre hokejistu je vždy náročné, keď nemôže zasiahnuť do hry a iba sa pozerať.

"Je to pre nás trochu ťažšie, ale tiež sme súčasť tímu a musíme čakať na svoju príležitosť. Tešíme sa z toho, že chalani v sobotu zvíťazili. Verím, že v nedeľu takisto zabodujeme a prejdeme úvod šampionátu v pohode. Držíme palce chalanom. Je úplne jedno, kto hrá, nech sa najmä víťazí. Berieme to tak, že keď to príde, tak to príde. Síce mám dlhšiu hernú pauzu, no musím sa s tým vyrovnať," povedal po predpoludňajšom rozkorčuľovaní 20-ročný Pavol Skalický, v sezóne 2015/2016 hráč Slovana Bratislava v KHL.

So Skalickým bude na tribúne aj Peter Cehlárik.
So Skalickým bude na tribúne aj Peter Cehlárik. (Autor: SITA)

"Sledovať zápas z tribúny bolo úplne iné, ako keby sme boli priamo v dianí. Ku koncu sobotňajšieho duelu to bolo fajn, chalani to zvládli," pokračoval.

Pavol Skalický síce v minulosti bol v Petrohrade so Slovanom Bratislava, ale možnosť spoznávať jeho krásy má trochu až teraz.

"So Slovanom som nemal veľa času na Petrohrad, takže teraz si to obzerám počas voľna," povedal a prezradil aj to, ako trávi voľný čas.

"Na izbách sa hráme na playstation, ideme sa prejsť do mesta alebo si sadneme na kávu. S Maťom Réwayom hráme NHL alebo FIFU, raz sa darí jednému a inokedy druhému. Futbal hrám za Leicester alebo Juventus."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Sedieť na tribúne je náročnejšie než hrať, tvrdí Skalický