Schumacherova manažérka: Musíme dúfať, že sa jedného dňa vráti

(Autor: Twitter)
SITA|17. feb 2016 o 12:26

Je najúspešnejším jazdcom v histórii F1. Od 29. decembra 2013 však Michael Schumacher leží v kóme. V Nemecku v stredu otvorili výstavu, ktorá pripomína jeho skvelú kariéru.

BRATISLAVA. Manažérka legendárneho jazdca formuly 1 Michaela Schumachera Sabine Kehmová dúfa, že sedemnásobný majster sveta sa jedného dňa vráti do normálneho života.

Štyridsaťsedemročný rodák z nemeckého Hürthu sa vážne zranil 29. decembra 2013. Počas lyžovačky vo francúzskom stredisku Méribel spadol hlavou na kameň.

Nasledovalo 159 dní v umelom spánku a potom prevoz na rehabilitačnú kliniku do Lausanne. Neskôr sa ikona Ferrari presunula do domácej opatery.

"Je to najúspešnejší jazdec v histórii a niekedy, napríklad dnes, je pekné si na neho spomenúť," povedala Kehmová pre BBC počas otvorenia výstavy oslavujúcej Schumacherovu kariéru.

"Samozrejme, nie je tu s nami a chýba nám. Vieme, čo sa stalo a už to nedokážeme zmeniť. Musíme to akceptovať a dúfať, že s pokračujúcou podporou a trpezlivosťou sa nám jedného dňa vráti."

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Schumacherova manažérka: Musíme dúfať, že sa jedného dňa vráti