Šatan a Ramsay predstavili v Košiciach slovenské dresy

generálny manažér reprezentácie Slovenska Miroslav Šatan (vpravo) a tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay s oficiálnymi dresmi slovenskej reprezentácie počas tlačovej konferencie k nominácii hráčov Slovenska na MS 2019 v Košiciach.
generálny manažér reprezentácie Slovenska Miroslav Šatan (vpravo) a tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay s oficiálnymi dresmi slovenskej reprezentácie počas tlačovej konferencie k nominácii hráčov Slovenska na MS 2019 v Košiciach. (Autor: TASR/František Iván)
TASR|8. máj 2019 o 15:25

Steel Aréna je pripravená na svetový šampionát.

Predstavenie oficiálnych dresov slovenskej reprezentácie: fotogaléria

8.5.2019

KOŠICE. Slovenskí reprezentanti sa na majstrovstvách napokon predstavia v dresoch, v ktorých bude dominovať štátny znak Slovenskej republiky.

Fanúšikmi obľúbené logo Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) bude na ramenách.

Povedal to generálny manažér reprezentácie Slovenska Miroslav Šatan, ktorý predstavil oficiálne dresy slovenskej reprezentácie počas tlačovej konferencie k nominácii hráčov Slovenska na MS 2019 v Košiciach.

Sprevádzal ho pri tom tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay.

"Po dlhých debatách, ktoré zašli až do parlamentu, sme to vyriešili tak, že budeme hrať v podobných dresoch, v akých sme hrávali v minulosti. Hráči potrebujú počas MS pokoj a určite nemajú záujem o nejaké kontroverzie. Preto sme túto tému uzavreli zvolením dresov so slovenským znakom," poznamenal Šatan.

​Slováci odštartujú svoje účinkovanie na domácom šampionáte piatkovým súbojom s USA (20.15), v košickej A-skupine.

Potom ešte stretnú s Fínskom, Kanadou, Nemeckom, Francúzskom, Veľkou Britániou a Dánskom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šatan a Ramsay predstavili v Košiciach slovenské dresy