Rybárikovú stále trápi noha. Nie je to príliš dobré, vraví

Magdaléna Rybáriková nedohrala na Australian Open zápas druhého kola dvojhry a nenastúpila na druhé kolo štvorhry.
Magdaléna Rybáriková nedohrala na Australian Open zápas druhého kola dvojhry a nenastúpila na druhé kolo štvorhry. (Autor: TASR/AP)
SITA|27. jan 2016 o 12:25

Na Australian Open nedohrala zápas druhého kola dvojhry a nenastúpila na druhé kolo štvorhry. Magdalénu Rybárikovú trápi chronicky problémová pravá noha.

BRATISLAVA. Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková minulý týždeň nedohrala 2. kolo dvojhry na Australian Open a nenastúpila na 2. kolo štvorhry.

Teraz chýba aj v nominácii na budúcotýždňové bratislavské fedcupové stretnutie s Austrálčankami. Chronicky problémová pravá noha ju neposlúcha.

"Do konca tohto týždňa by som mala absolvovať vyšetrenie magnetickou rezonanciou v Brne. Dnes by mi mali oznámiť termín," uviedla v stredu Rybáriková pre agentúru SITA.

"Potom budem vedieť, ako to presne je s prognózou. Momentálne sa to ešte nedá stanoviť. Zatiaľ to však nie je príliš dobré. Nohu stále cítim, vôbec nehrám, chodím každý deň za fyzioterapeutom."

magda3_res.jpg

Rybáriková nedohrala zápas 2. kola dvojhry na Australian Open. FOTO - TASR/AP.

Už vlani pod vplyvom vracajúcich sa ťažkostí prichádzala do úvahy aj operácia. Problém je v zásade podobný, ako mala Dominika Cibulková, ktorá napokon išla pod skalpel.

"V Austrálii som bola na sono a podľa názoru lekárov to nie je také kritické, aby si to vyžadovalo zákrok. Akurát je to strašne bolestivé, výrastok mi tlačí na achilovku," vysvetlila Rybáriková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Rybárikovú stále trápi noha. Nie je to príliš dobré, vraví