Podľa Valábika neakceptoval Ramsayho. Hudáček si to nemyslí

Libor Hudáček.
Libor Hudáček. (Autor: TASR/Michal Svítok)
Juraj Berzedi|27. nov 2019 o 19:05

Telefonoval mu Miroslav Šatan.

Na otázky novinárov odpovedá žoviálne. Svoje výpovede často prifarbí, z čoho vznikol humbug aj na domácich majstrovstvách sveta. Momentálne je najproduktívnejším slovenským hokejistom v českej extralige. V drese Liberca bodoval v každom z posledných deviatich zápasov. „Môže za to dva a polročný synček, s ktorým som práve na prechádzke,“ tvrdí hokejista LIBOR HUDÁČEK.

Ako vás zmenil synček Libor?

Je to iné, keď som už otcom. Človek vie rýchlejšie vypnúť, najmä po nevydarenom zápase. Prídem domov, pozriem sa naňho, on sa usmeje a už sa celý rozplývam. Vtedy myslím na iné veci, nie na hokej. Po jeho narodení som zistil, že sú aj dôležitejšie vecí ako šport.

Momentálne prežívate úspešné obdobie, bodovali ste v deviatich zápasoch za sebou. Pamätáte si, kedy ste naposledy ťahali takúto sériu?

Netuším. Už som dlho nemal také úspešné bodové hody. V posledných zápasoch som často na ľade, čo znamená, že sa mi neustále zvyšuje šanca, že dám gól alebo naň prihrám.

Sebavedomie hráča s pribúdajúcimi kanadskými bodmi rastie. Platí to?

Jednoznačne. Na začiatku sezóny sa mi darilo menej, hoci som mal vydarenú prípravu. Po novembrovej reprezentačnej prestávke sa to výrazne zlepšilo. Cítim, že každý gól i prihrávka pomáhajú môjmu sebavedomiu.

Pre útočníka vášho rangu sú okrem víťazstva dôležité aj body. Podľa čoho hodnotíte svoj výkon?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Podľa Valábika neakceptoval Ramsayho. Hudáček si to nemyslí