Ronaldo si vo filme zahrá sám seba

SITA|22. júl 2009 o 21:21

Brazílsky futbalista Ronaldo v priebehu svojej bohatej kariéry získal prakticky už všetky dostupné trofeje a zdá sa, že ho teraz láka "strieborné plátno".

SAO PAULO.

Tridsaťdvaročný kanonier, ktorý sa do histórie nezmazateľne zapíše ako jeden z najlepších hráčov svojej generácie, sa predstaví v pripravovanom iránskom filme.

V spomenutej snímke by Ronaldo Luís Nazário de Lima, ako znie plné občianske meno trojnásobného najlepšieho futbalistu sveta podľa FIFA, zahrá sám seba. Hlavnou dejovou líniou filmu bude pravdivý osud 13-ročného palestínskeho dievčatka Alneyrab, ktorého snom bolo osobne sa stretnúť s Ronaldom, no zomrela násilnou smrťou skôr, ako sa jej toto želanie podarilo splniť. Natáčanie by sa malo začať v septembri v Libanone, rodák z Rio de Janeiro podľa slov svojho agenta už prisľúbil svoju účasť v projekte.

Alneyrab bola k svojmu idolu najbližšie v roku 2005, v tom čase totiž Ronaldo navštívil Blízky východ v rámci humanitárnej misie OSN. No bývalý hráč PSV Eindhoven, FC Barcelona, Interu Miláno, Realu Madrid či AC Miláno vtedy v sprievode početnej ochranky iba prešiel okolo svojich fanúšikov. Alneyrab neskôr počas násilností v regióne zomrela.

Nachádzate sa tu:
Domov