Ronaldo sa už predbežne dohodol s Flamengom

SITA|31. dec 2007 o 11:50

RIO DE JANEIRO 31. decembra (SITA) - Brazílčan Ronaldo sa možno vráti do rodnej krajiny. Útočník víťaza futbalovej Ligy majstrov AC Miláno sa už predbežne dohodol s predstaviteľmi Flamenga, že by počas ...

RIO DE JANEIRO 31. decembra (SITA) - Brazílčan Ronaldo sa možno vráti do rodnej krajiny. Útočník víťaza futbalovej Ligy majstrov AC Miláno sa už predbežne dohodol s predstaviteľmi Flamenga, že by počas zimnej prestávky prestúpil do klubu z Rio de Janeira. Problémy so zraneniami limitovali tridsaťjedenročného trojnásobného najlepšieho futbalistu planéty (1996, 1997 a 2002) len k jedinému tohtosezónnemu zápasu v drese AC Miláno. Už v predsezónnom tréningovom kempe AC si Ronaldo poranil stehno a momentálne sa chystá na návrat na trávniky po zranení lýtka. Kontrakt v milánskom veľkoklube, ktorému sa najlepší zakončovateľ v histórii svetových šampionátov upísal v januári 2007, vyprší v júni 2008.

Flamengo, päťnásobný majster brazílskej ligy, skončil v tejto sezóne na treťom mieste, ktoré mu zabezpečuje miestenku v Copa Libertadores, obdobe európskej Ligy majstrov. Klub sa preto obzerá po prípadných posilách. Na začiatku mesiaca získal do svojich radov paraguajského stredopoliara Diega Gavilana a v budúcej sezóne sa v stredovej formácii bude spoliehať aj na služby bývalého hráča Manchestru United Klebersona.


Nachádzate sa tu:
Domov