Ronaldo sa rozlúčil s Corinthiansom víťazstvom

Ronaldo ukončil svoju dlhoročnú kariéru v drese Corinthians.
Ronaldo ukončil svoju dlhoročnú kariéru v drese Corinthians. (Autor: SITA)
SITA|21. feb 2011 o 11:48

Trojnásobný najlepší futbalita Ronaldo sa rozlúčil s Corinthiansom čestným gólom. Potlesk zožal nielen z tábora domácich fanúšikov, ale aj od priaznivcov Santosu.

RIO DE JANEIRO. Futbalisti brazílskeho klubu Corinthians odpovedali na šokujúce vyradenie z Pohára osloboditeľov a koniec kariéry Ronalda víťazstvom 3:1 v nedeľňajšom prestížnom súboji so Santosom.

Triumf v stretnutí 9. kola šampionátu štátu Sao Paulo - tzv. Paulisty venovali hráči práve Ronaldovi. Na jeho počesť si všetci pridali k svojim číslam na zadnej časti dresov deviatku. Brankár Júlio César chytal s číslom 19, stredopoliar Paulinho organizoval hru so 79-kou na chrbte.

Najlepší strelec v histórii svetových šampionátov korunoval rozlúčku čestným kolom v sprievode svojich dvoch synov. Aplaudovali mu oba fanúšikovské tábory.

"Chcem vám poďakovať za každú minútu strávenú v tomto klube, za každý pokrik či potlesk. Za to, že ste ma tu v Corinthians vždy podporovali," povedal trojnásobný víťaz ankety FIFA o najlepšieho hráča a dvojnásobný majster sveta, ktorému prezident Corinthians odovzdal pamätnú plaketu.

Pozrite si desať najväčších okamihov Ronaldovej kariéry na futbal.sme.sk

Najlepšie momenty zápasu Corinthians - Santos

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ronaldo sa rozlúčil s Corinthiansom víťazstvom