Ronaldo chce hrať, AC Miláno sa jeho odchodu do Flamenga neštíti

TASR|26. dec 2007 o 08:12

Miláno 26. decembra (TASR) - Brazílsky futbalista Ronaldo má údajne namierené do rodnej vlasti, kde ho do svojich radov intenzívne lanária predstavitelia ...

Miláno 26. decembra (TASR) - Brazílsky futbalista Ronaldo má údajne namierené do rodnej vlasti, kde ho do svojich radov intenzívne lanária predstavitelia Flamenga. Informuje o tom internetová stránka francúzskeho denníka LďEquipe.

Tridsaťjedenročný útočník sa v AC Miláno necíti šťastný, pretože takmer vôbec nehráva. Pri konkurencii Kaká, Filippa Inzaghiho a Alberta Gilardina aj vedenie úradujúceho šampióna Ligy majstrov pochopilo, že nebude trojnásobnému najlepšiemu hráčovi sveta podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) brániť v odchode.

Vedenie Flamenga už dostalo od Milánčanov súhlas na rokovania s Ronaldom a jeho agentom. "Vstupné rozhovory máme úspešne za sebou. Ronaldo je nadšený, pre neho by bol prestup v súčasnej situácii azda najrozumnejším riešením. Jeho zdravotné problémy sú tiež pasé, klubový lekár dal jeho prípadnému prestupu zelenú," povedal viceprezident brazílskeho klubu.

Nachádzate sa tu:
Domov